Gamyklos kaina kiaušinio baltymą atskirti įranga,kiaušinių skysčių atskyrimo,kiaušinių skysčio pertraukiklis gera pardavimas

Gamyklos kaina kiaušinio baltymą atskirti įranga,kiaušinių skysčių atskyrimo,kiaušinių skysčio pertraukiklis gera pardavimas

s115134

Nauja

Yra sandėlyje

€317.82
Vnt.

Žymos: egg breaker metalo, virtas kiaušinis pertraukiklis, kiaušiniai pertraukiklis, egg breaker io, nešiojamų kiaušinio lukšto pertraukiklis, egg breaker mašina, sanovo egg breaker, egg breaker sunku, egg breaker pramonės, silikono pertraukiklis.

Gamyklos kaina kiaušinio baltymą atskirti įranga,kiaušinių skysčių atskyrimo,kiaušinių skysčio pertraukiklis 1.Įvadas skystų kiaušinių dalijimo mašina

Šios rūšies kiaušinių laužymo mašina yra pagaminta iš 304 nerūdijančio plieno,tai tinka daug kiaušinių produktų gamintojai.Pavyzdžiui,daugelis kiaušinių produktų gamintojai gali tekti atskirti kiaušinio trynį ir kiaušinio baltymas,ir taip pakeisti kiaušinius į kitus produktus.daugelis klientų naudokite šio tipo mašina tortą gaminti.Kinijoje daug mooncake gamintojų naudoti šį aparatą atskirti kiaušinio trynį nuo kiaušinio baltymas,tada sausa, kiaušinio trynys,paskutinis įdėti kiaušinių trynių, į vidurį pyragus, gaminti skanų mooncake.Manipuliuoti orientavimo pirmasis įdėti kiaušinius, ant ritinių tada mašina bus automatiškai nutraukti trapus.Kaip rezultatas,kiaušinių turinio išeis iš kiaušinių lukštus.tada kiaušinio baltymas ir trynys bus skaidrę žemyn į kiaušinių trynių ir kiaušinio baltymo atskyrimo įrangos,tada kiaušinių trynys ir kiaušiniai, balta, bus atskirtos.tada yra du įranga rinkti kiaušinių baltymai ir kiaušinio trynys atitinkamai.

Pastaba: 1.Visas prekes laivas express pirkėjas turi sumokėti importo mokesčius.

2.Kai prekės atvykti,pirkėjas turi patikrinti, ar paketas arba mašina sugedo.Jei taip,pirkėjas neturėtų pasirašyti prekių ir skundžiasi vietos express".

3.Tada pirkėjas gali mums pasakyti, skaldytų padėtis per 24 valandas,mes padėsime pirkėjas išspręsti šią problemą.Jei ne,mes neprisiimame jokios atsakomybės už žalą, padarytą dėl transporto.

4. We will ship iš jūsų, kad per DHL/FEDEX/UPS/TNT pagal faktinę padėtį, todėl, jei jūs pasirinko DHL, mes galime laivas " FEDEX arba UPS, pls prašome atkreipti dėmesį prieš padaryti tvarka.

5. Tuo atveju, jei muitinės, mokesčių/muito ar PVM paskirties šalyje nėra atsakinga pardavėjo, kita šalis turi skirtingus muitų politika,bet mes pasistengsime padaryti tinkamai deklaraciją galima sumažinti net išvengti pirkėjo muito.

6. Mes išbandėme kiekvieną vienetą iki išsiuntimo, įsitikinkite, kad jis yra geros būklės ir gerai supakuoti, todėl lauke sandariklis turi būti atidarytas, bet jis yra 100% brand new item garantuotas.

2.Savybės skystis, kiaušinių dalijimo mašina

1 Paprasta konstrukcija, lengva valdyti, lengva valyti. 2 kiaušinių skystis buvo mažesnis greitis, nei dirbtinių kiaušinių. 3 Kompaktiškas struktūra ir mažiau gedimo 4 Visos nerūdijančio plieno egg beaters yra išardyti ir surinkti atskirai, kuris yra patogus ir greitai išlaikyti. 5 Paprastą sistemą lengva naudoti.

3.Parametrai skystų kiaušinių dalijimo mašinos Modelį NT-M1 Pajėgumo pats, Svoris 6.5 kg Pakuotės Medinės pakuotės Kūno dydis 1000*400*200 mm

4.Nuotraukos skystas kiaušinis dalijimo mašina

5.Pakuotės skystų kiaušinių dalijimo mašina

Dėmesio Pls :

Mes atsiųsime mašinos nuotrauką, kuri jums, kad.tada pakavimo su standarto eksporto mediniai atveju patvirtinę mašina yra gerai. 6.Transportas skystų kiaušinių dalijimo mašina

Dėmesio Pls :

Jūra: jei klientas neturi skubiai mašina, mes patarimus jūra,ji gali sumažinti daug pinigų, kad apie krovinių vežimo, ir jis yra geras klientas.

Oro: jis yra greitesnis nei jūros, tačiau jo krovininio yra daug didesnis nei jūros, todėl jis tinkamas šviesos, nedidelės mašinos.

DHL, UPS, FEDEX, TNT:prašome leiskite mums žinoti, jūsų informacija kontaktinę informaciją.

7.Paslauga

Jiaozuo Newset bendrovei teikti geriausias paslaugas jums

Mes esame įsipareigoję kas mašina iki gimdymo, per profesinės paleidimo derinimo, Siekiant užtikrinti, kad mašina yra geriausias jums.

Ir iškilmingai pažadu, galite mašina garantija vienerius metus, ilgalaikio pateikti po pardavimo, atsarginės dalys, paslaugos savikainos.

Mūsų mašinos buvo pristatytas į Meksika, Čilė, jav, Tanzanijos ir kitų šalių.

Per laiką ,jei mašina bėdų mes jums remontuoti pirmiausia.

jei tik reikia atsarginių dalių, o ne skaldytų, kai mes rasti priežastis, mes atsiųsime jums express.

Mūsų gamykla yra įvairių tipų mašinų, jūsų pasiūlymas yra sveikintina.

Daugiau informacijos ar klausimų, prašome nedvejodami susisiekite su manimi, ačiū.

8.Įmonės informacija

1.Kaip gamintojas,mes turime daug techninių žinių, kad suteikti jums daugiau paramos, dėl techninių klausimų, galite kontroliuoti išlaidas, lengvai nei prekybos bendrovių ir gali tarnauti jums greičiau.

2. Tikrinamas Kontrolės Įstaiga Bureau Veritas " Sertifikavimo.

3.Imtis realių nuotraukų ar vaizdo prekes, siųsti jas jums patvirtinti.

4.Patvirtinti artimiausio uosto į jūsų buvimo vietą ir pateikti pristatymo kaina jūsų nuoroda.

5.Kokių nors klausimų,galite rašyti arba skambinkite mums bet kuriuo metu,mes ją išspręsti iš karto. 1.Kaip kad, Jei jus sudomino mūsų produkcija,pls pasakykite mums, kokį modelį,kiekis, norite, kad.Tada,Mes pasirūpinsime, gamybos ir pristatymo artimiausiu metu, kai mes gavome jūsų mokėjimą. 2.Jei aš nežinau, kaip ji veikia?Ką aš galiu padaryti?Nesijaudinkite,mes atsiųsime jums naudotojo vadovas.Ir mes turime profesionalus aptarnavimas po pardavimo komandos padėti jums el. paštu,vaizdo ir kitos priemonės. 3. Kur yra jūsų įmonė?Mūsų įmonė yra įsikūrusi Kinijoje ,Jiaozuo Miestas, Henan Provincijoje. 4.Kiek laivybos kaina?Jei Jūra, prašome leiskite mums žinoti, jūsų jūrų uosto vardą, mes patikrinti, laivybos išlaidų už jus su mūsų laivybos agentas .

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai