Retro Loft Pramoninių Patalpų Apšvietimui Derliaus Sieniniai Šviestuvai E27 Edison Lemputė Geležies Šviesos Lempų Gaubtų Šviestuvas Vieno Kabo Žibintai

Retro Loft Pramoninių Patalpų Apšvietimui Derliaus Sieniniai Šviestuvai E27 Edison Lemputė Geležies Šviesos Lempų Gaubtų Šviestuvas Vieno Kabo Žibintai

s1148

Nauja

Yra sandėlyje

€64.60 €48.45
Vnt.

Žymos: lemputės šviesą, lemputės, lempos, lempos šviesą, e14 edison, Edison, anglies lempos, lemputė led edison, Lemputės, ampulä-gijos, anglies kaitinimo lempos.

Prekės aprašymas: Loft Sieniniai šviestuvai

Dydis: Skersmuo 33cm / Skersmuo 41.5 cm

Medžiaga: Metalas

Lempos Laikiklis: 1pcs * E27

Šviesos šaltinis: Kaitrinės šviesos ir Energiją taupančios lempos/LED/

Voltage: AC85V-240V

Taikymo vietų: svetainės kambarys/Miegamasis/Hotel/Poilsio zona/Klubas/Baras/Kavinė kambarys

1. Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas, prieš jums pirkti, mes neatsakome už netinkamus ar nepristatyti adresą. 2. Siekiant užtikrinti, kad jūs mokėti nemokamai arba mažiau mokesčių už importuotas prekes, mes bus paskelbti "DOVANĄ" - su .Ir tai žemesnę kainą neatspindi bendros kainos, kurią sumokėjo arba turėtų sumokėti. 3. Visus importo mokesčius, yra pirkėjo atsakomybė. 4. Jei jūs patenkinti bėdą pristatymą, jūs galite kreiptis į mus ir išspręsti teisėtai. 1. Visos prekės yra garantija 1 metai ar daugiau, galite įsigyti su pasitikėjimu. 2. Jei nesate patenkintas, kai gausite prekę, prašome grąžinti ją per 14days pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.Prašome susisiekti su mumis prieš jums grąžinti. 3. Žmogaus sukeltų defektų nėra garantijų, pvz., skaldytų, įbrėžimams. 1. Mūsų tikslas yra įsitikinti, kad jūs turite malonią su mumis.Prašome palikite mums teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždučių DSR mums, jei jūs patenkinti mūsų produktus ir paslaugas.Ir tai yra labai svarbu mums.Dėkojame už jūsų supratimą ir paramą.

2. Parašykite mums arba susisiekite su mumis prieš paliekant 1 arba 2 reitingas arba neigiamas neutralus atsiliepimus, ar darbo ginčą.Mes suprantame jūsų rūpesčius ir nusivylimų, jums gali turėti, mes padarysime viską, kad problemoms spręsti.Prašome suteikti mums galimybę išspręsti problemas.Dėkojame už jūsų pastangas padaryti tai pardavimo ir pirkimo laimingos.

3. Jei turite klausimų apie mūsų produktus ar paslaugas, prašome susisiekti su mumis per Saulesvilos.lt Trademanager arba palikti mums pranešimą arba rašykite.Mes stengiamės jums padėti ir atsakyti jums į 24 valandos daugumoje atveju.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai