Kūrybos Siena Lipdukas Mielas Pelės Skylė Gali Būti Pašalinti Sienų Lipduką Tapetai Kambario Apdaila Vinilo Lipdukai Miegamasis Lipdukai

Kūrybos Siena Lipdukas Mielas Pelės Skylė Gali Būti Pašalinti Sienų Lipduką Tapetai Kambario Apdaila Vinilo Lipdukai Miegamasis Lipdukai

s11463

Nauja

Yra sandėlyje

€4.20 €2.48
Vnt.

Žymos: kulka automobilių lipdukas, automobilių funni lipdukas, kulka skylės automobilių lipdukas, pelių spąstai, automobilio lipdukas, žaidimo pelės, kulka skylės, handmad lipdukas, automobilių decal, dovana lipdukas.

Pelės Skylę, Gali Būti Pašalintas Asmeninį Mados Kūrybos Sienų Lipdukai

Jei turite mažesnių grindjuostes, lipdukas, puikiai atrodo ir gali būti dedamas tiesiai ant sienos!Tinka kiekviename kambaryje stilius!Tai visada juokinga, kai kiti mato jį!

Rankų darbo

Medžiaga: Profesionalaus lygio vinilo interjero

Sienų lipdukai yra tarsi siena mados.Jūs galite lengvai keisti siena pagal save.Tai paprasta, greita ir paprasta, ir dekoratyvinis efektas yra labai intuityvus.

Sienos lipdukas yra pagamintas iš PVC medžiagos, kurios turi didelį paviršiaus ir nelankstumą, lengva valdyti, ekonomiškas ir pigus.Tai yra produktas, šiuolaikinių namų ir parduotuvių sienų apdailai.

Nespausdinti, baudos kūrinys, ne balti kraštai, spalva iš abiejų pusių, gali būti įterptas ant baldų, elektros prietaisų, sienų, stiklo, ir tt.bet kur.

Produkto pakuotė:

1x lipdukas

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai