4pcs Veido Valymo Šepečių Veido odos šveitimo Šepetėlis Veido Plauti Šlapiu Teptuku

4pcs Veido Valymo Šepečių Veido odos šveitimo Šepetėlis Veido Plauti Šlapiu Teptuku

s113845

Nauja

Yra sandėlyje

€6.90 €3.80
Vnt.

Žymos: bodya šlapiu teptuku, lūpų šveitiklis, šepetėlis veido makiažas, žalvario šlapiu teptuku, bouchob lūpų teptuku, raudonos šydu, aloe lūpų aliejus, žalia face brush, šepetėlis veido silicio, teleskopas lūpų teptuku.

Aprašymas

Šis punktas yra delninis veido, nosies valymo šepetys su mados dizaino.Pagamintas iš silikono, jis yra saugus ir švelnus naudoti.Tai padės pašalinti nešvarumus, alyvos, makiažo, ir kitų priemaišų, toli kartu su veido valikliu, paliekant savo odos atnaujinamas.Tinka kasdieniam veido valiklis.

Savybės

- Spalvos: Balta, mėlyna, rožinė, žalia.

- Medžiaga: Silikonas.

- Dydis: Apie 14.(30X4.30X2.20cm/5.62X1.69X0.86inch.

- Silikoninis šepetėlis, kuris padeda skatinti kraujo apytaką, palengvinti spaudimą odos, skatinti absorbcijos odos priežiūros produktų.

- Griovelių dizainas leidžia jums patogiau valyti veido, lengva masažas ir švarios odos, švelniai pleiskanomis naudojant savo mėgstamą valikliu.

- Rankena gali atsistoti pats, tinka sandėliavimui.

- Jis gali būti naudojamas kaip makiažo teptuku arba šepečiu veido skalbimo švarios poras.Geras valymas, drėkinamasis ir masažuoti veido odą.Giliai išvalyti poras, efektyviai užkirsti kelią inkštirų.

- Pirma šlapia teptuku ir savo veidą su šiltu vandeniu, paspauskite šiek tiek ploviklio ant delno, švelniai patrinti šepečiu.

Pakavimo sąrašas

4 x veido šepetėliai

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai