Profesinės 24W UV Led Lempos, Nagų Džiovintuvas Visi Gel Polish Laku, Manikiūro Mašina Nagų Dailės Priemonės Džiovinimo LED Džiovintuvas Lempa Nagams

Profesinės 24W UV Led Lempos, Nagų Džiovintuvas Visi Gel Polish Laku, Manikiūro Mašina Nagų Dailės Priemonės Džiovinimo LED Džiovintuvas Lempa Nagams

s113809

Nauja

Yra sandėlyje

€15.34 €11.20
Vnt.

Žymos: nagų dailės lemputė 24w, led lempos, automobilių 24w, lempa, gelio džiovinimo 24w, led lempa 24v 24w, led lemputė h4 24w, led lemputė 12v 24w, led lemputė 24w ultra, uv gelis nagų lempa 24w, led lempos, nagų džiovintuvas 24w, led uodega lemputė 24w.

24W UV Nagų Lempa Džiovintuvas LED Šviesos Nagu & kojų nagų Želė Pagrindu Blizginimo priemonės su Jutiklis, 30s 60s 90s Laikmatis

Kulka Taškų: 1、Smart On/Off Jutiklis & Intuityvus LCD Ekranas

2、Savo 30/60/90 sekundžių laikmatis ir Intuityvus LCD ekranas leidžia kontroliuoti sūdymo laikas tarp kiekvieno sluoksnio.

3、Profesinės ir gydant beveik visos nagų želė:geliai, LED, UV geliai, įskaitant ir Sunkiai Geliai, pastatų, skulptūrų gelis, perlas, klijais ir t.t..Nėra prekės reikalavimus nors; Lengva naudotis, tiesiog prijunkite į uv nagų lempa ir esate pasiruošęs eiti!

4、UV nagų lempa galėtų 180 laipsnių nr. akluosius taškus gydant, apsaugos jūsų nagus, odą ir akis.

5、Naudoti ją bet kuriuo metu su savo draugą namuose,jis jums duos nuostabi patirtis, kaip ir salonas.

Savybės:

-Smart On/Off Jutiklis & Intuityvus LCD Ekranas

-Savo 30/60/90 sekundžių laikmatis ir Intuityvus LCD ekranas leidžia kontroliuoti sūdymo laikas tarp kiekvieno sluoksnio.

-Profesionaliai ir gydant beveik visos nagų želė:geliai, LED, UV geliai, įskaitant ir Sunkiai Geliai, pastatų, skulptūrų gelis, perlas, klijais ir t.t..Nėra prekės reikalavimus nors; Lengva naudotis, tiesiog prijunkite į uv nagų lempa ir esate pasiruošęs eiti!

-naudoti ją bet kuriuo metu su savo draugą namuose,jis jums duos nuostabi patirtis, kaip ir salonas.

Specifikacijos

24W Led UV Nagų Džiovintuvas

Spalva: Balta

Kištuko Tipas: USB

LED:12PCS UV LED Žibintai

Galia: 24W

Pakavimas

1x UV LED Nagų Džiovinimo Kietinimo Lempa

1x USB Laidas

1x Naudotojo Vadovas

Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokestis

Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime.

Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 7 dienas nuo jūsų gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.

Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.

Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.

Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<