FreeBuds 3 TWS Ausinės, "Bluetooth" 5.1 tiesa Belaidžio Sporto Ausines in-Ear Ausinių Vandeniui triukšmas atšaukimas Ausinės

FreeBuds 3 TWS Ausinės, "Bluetooth" 5.1 tiesa Belaidžio Sporto Ausines in-Ear Ausinių Vandeniui triukšmas atšaukimas Ausinės

s113004

Nauja

Yra sandėlyje

€371.77 €148.71
Vnt.

Žymos: iavs ausinių, anc ausinių mi, stabdžių triukšmo, "bluetooth" auksas, freebud pro, airpod žaidimas, c tipo ausinės ausinių, dt 240 pro, ios ausinių, mobil telefono.

Speciali pastaba: kroviklis belaidžio greitai įkrauti reikia įsigyti atskirai.Jei norite įsigyti, prašome kreiptis į klientų aptarnavimo centrą dėl informacijos.

Pastaba:

1. Triukšmo mažinimo technologija: Huawei laboratorijos modelio bandymą, kaip apskaičiuoti vidutinį triukšmo mažinimo poveikis pagrįstas įvairių nekilnojamojo imties dažnių diapazonas 100~20000HZ.

Tikrasis poveikis skiriasi priklausomai nuo dydžio vartotojo ausies, struktūra ausies, dėvėti laikysena, ir ar kramtomoji judėjimas turi įtakos. 2, aukštas-greitis dviračiu yra dar sklandžiai skambučių duomenis iš "Huawei " Labs", tačiau gali būti ir individualūs skirtumai faktinio naudojimo, naudojimo įpročių ir aplinkos veiksniai yra šiek tiek kitoks, prašome atsižvelgti į tikruosius kaip standartas. 3, dual channel sinchroninio perdavimo funkcija turi atitikti HOTA atnaujinti paramos mobiliųjų telefonų ir ausinių. 4, žymiai sumažinti žaidimo garso vėlavimo duomenis iš "Huawei" Labs, palyginti su pramonės pagrindiniai gamintojai TWS produkto bandymo rezultatus. 5. Įkrovimo ir naudojimo duomenys ateina iš "Huawei" Labs.By pagal nutylėjimą (aktyvios triukšmo mažinimo nėra įjungta), 50% tūrio, ACC režimas, faktinis baterijos veikimo laikas turi įtakos tūris, šaltinis, aplinkos trikdžiai, produktų funkcijos ir naudojimo įpročius.

Kai ausinės dėžutė yra įkrauta, ausinės apmokėjimo atveju; ausinės ir saugomi galios mokestis ausinės kelis kartus. 6. Atvirkštinio apmokestinimo turi būti naudojamas su "Huawei" išmaniųjų telefonų, kurie palaiko atvirkštinio apmokestinimo, ir atvirkščiai įkrovimo jungiklis turi būti įjungtas. 7. Tik "Huawei" išmaniuosiuose telefonuose su EMUI10 ir daugiau paramos automatiškai pop-up " funkciją. 8. Tik "Huawei" išmaniuosiuose telefonuose su EMUI10 ir daugiau paramos dėvėti jutikliai. 9. Spustelėkite dukart palieskite, kad pritaikyti parametrus, Smart Gyvenimą programą.Dėl išsamesnės informacijos, prašome kreiptis į Vartotojo Vadovą. 10. Scenarijaus peržiūros funkcija turi būti naudojamas su "Huawei" išmanieji telefonai iš EMUI10 ir aukščiau.

Sužadinti Daugiau Kaip Savo Ausis

Daugiau nei epas klausytis, visi nauji "HUAWEI" FreeBuds 3 yra nuostabi pažvelgti.Įkvėptas gamtos, simetriškai turas apmokestinimo atveju yra šventė akims ir kompaktiškas laikyti arba laikyti kišenėje, maišelyje ar kur.Prieinamas baltos ir juodos spalvos.

"HUAWEI" Isochronous Dual Channel

Su šio labai veiksmingo "Bluetooth" perdavimo protokolas,garso informaciją kairiojo ir dešiniojo kanalų yra perduodami į kairę ir į dešinę ausinių sinchroniškai ir atskirai

Ultra-Low Latency,Aukštos Sinchronizacija

Į kirin A1 chipset, taip pat įgaliojimus, dual-channel synchrnous transmiddion sistemą, siekiant sumažinti laukimo laiką,už svaiginančius,sinchronizuoti garso, o žaidimų ar žiūrėti vaizdo įrašus.

Anti-Trukdymo,Stabilus Jungtys

Į kirin A1 chipset chipset,Aukštos kokybės antena ir optimizuotas encoder garantija stabili "Bluetooth" connoction ir antiinterference galimybes HUAWEI FreeBuds 3 net ir sudėtingose aplinkose, tokiose kaip oro uostai ar prekybos centrai

Studijos Kokybės Garsą

Aukšto tikslumo, aukšto jautrumo kaip 14mm dinaminis vairuotojas buvo kruopščiai sureguliuota taip, kad leidžia kiekvienas pastaba norėdami atkurti pradinę blizgesį.Jūs nusipelno geresnio garso.

Klesti Bass

Sudėtingas boso vamzdis protingai sukišti į kiekvieną ausinės įgaliojimus.Garsiau, stipriau, griežtesnė ir punchier.Ji mano, kaip jūs mėgautis muzikos studijoje.

Kai pirmą porą HUAWEI FreeBuds 3, tiesiog paspauskite ant pop-up window4 pora.Vėliau porą vyksta automatiškai.Mėgaukitės savo mėgstama muzika akimirksniu.

Protingas Įkrovimas, Buvimo kelyje

Išskyrus naudojant tradicinius USB Tipo C įkrovimo rinkinys, jūs galite tiesiog nustatyti bylos belaidžio įkrovimo motina greitai belaidžio įkrovimo, arba naudoti "HUAWEI" išmanusis telefonas, atvirkštinio apmokestinimo.6 visiškai įkrautos atveju gali padėti apie 4 kartus ausinių baterija.7 Technologijos daro įkrovimo lengva.

*pastaba.

*1 Kaulų tonas atpažinimo funkcija bus palaikoma HOTA "atnaujinti"."Huawei" Mate20 serijos mobilusis telefonas yra pirmasis remti kaulų balso atpažinimo

vienas žingsnis tiesioginių WeChat / Alipay mokėjimų sąsajos funkcija (reikia atnaujinti į naujausią EMUI redakcija), ir padės daugiau EMUI9.0 ir daugiau modelių.

*2 funkcija tiesioginis mokėjimas puslapyje yra susijęs su mokėjimo programinės įrangos saugumo parametrus.

*3 " iOS " ir "Android" yra suderinama.

*4 rekomenduojama naudoti su "Huawei" belaidžio kroviklio; belaidis kroviklis, reikia įsigyti atskirai.

*5 mobiliojo telefono reikia įjungti atvirkštinio apmokestinimo jungiklis.

*6 HWA funkcija turi būti naudojamas su mobiliaisiais telefonais kurie palaiko EMUI9.0 ir aukščiau ir paramos HWA protokolą.

*7 baterija duomenys ateina iš "Huawei " Labs".Faktinė trukmė priklauso nuo įvairių sąlygų, pavyzdžiui, apimties, garso šaltinio, aplinkos trikdžių lygį, produktų funkcijos ir naudojimo įpročius.

*8 IP54 kodas lygio tarptautinių nustatyti apsaugos lygį, o tai reiškia, kad dulkės negali būti visiškai apsaugoti nuo įsibrauti,

tačiau įsibrovimo į nedidelį kiekį dulkių neturės įtakos normalų produktą; tai yra būtina, norint apsaugoti nuo vandens purslų į visas puses, apsauga nuo dulkių ir vandens tik ausinių Ontologijos.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai