5 colių jutiklinis ekranas grindų stovas kūno temperatūra bandymo mašina su terminio vaizdo skaitytuvas

5 colių jutiklinis ekranas grindų stovas kūno temperatūra bandymo mašina su terminio vaizdo skaitytuvas

s112648

Nauja

Yra sandėlyje

€1 426.74
Vnt.

Žymos: šilumos skaitytuvas braun, kompiuterizuotas šilumos skaitytuvas, veido atpažinimo sistemos, k3 šilumos skaitytuvas, infraraudonųjų spindulių šilumos skaitytuvas, nešiojamų šilumos skaitytuvas, termonetro skaitmeninis lazerinis, thermomet, šilumos skaitytuvas kūno temperatūra, infrared thermomether.

Šiluminė Mašina

Terminio vaizdo gavimo veido atpažinimo terminalai

Pasirinktinis dydis: 5 Colių / 7 Colių

Produkto trumpas įvadas

Naudoti terminio vaizdo jutiklis, jutiklis, kurios mes tiesiogiai importuoti iš Vokietijos, galėtų detedt veidas su thermaodynaics, daugiau effcient ir humanize.

Specifikacija:

Funkcija

Produkto Vaizdas

Įrenginio funkcijos

Pakavimas Ir Pristatymas

Pakuotės Informaciją Ir Transportavimas Informacija

1. Pakuotė: Fanera dėžutės paketas su antishock medžiagų arba tinkinti

2. Pristatymas Neprivaloma: (1) jūra; (2) oro; (3), Iki Express (4) Žemės

Mūsų Paslaugos

Garantija Politikos

Visi produktai parduodami EKAA Technology Co., Ltd " yra taikomas 12 mėnesių (standartinis) garantija. 2-5 metų garantija yra, atsižvelgiant į produkto.

Per garantinį laikotarpį, jei pagal naudojimo instrukcijos, bet koks produktas, neveikianti arba sugadintas, mes pasiūlysime taisymo komponentai nemokamai ir vieną pusę vežimo nemokamai.Ir sugadintos dalys būtų reikalaujama, kad laivo atgal į EKAA.

Mes ir toliau teikti visą gyvenimą, techninė priežiūra, techninės paslaugos su įkrauta komponentai per garantijos.

Garantijos laikas pradedamas nuo produktų, išleistų iš gamintojo.Mes priimame derybas dėl specialių aplinkybių.

Per garantinį laikotarpį, kai techninės priežiūros išlaidas, bus imamas: gedimų ir pažeistą sukelia neteisingo naudojimo, neteisėto remontas ir keitimas.Žalą, atsiradusią dėl gaisro, potvynių, neįprastų įtampos, kitų stichinių nelaimių ir antrinis produktas žalą.Produkto gedimo, kurį sukelia rudenį ir transporto gedimai po pirkimo, tai gali būti derybų prieš pasirašant krovinių, bet ne priimta po pasirašymo.Gedimų ir padaryta žala ir kitos kliūtys/ cheminių veiksnių arba išorinį įrenginį.

Visas problemas, aptarnavimas po pardavimo, prašome susisiekti su mūsų platintojai arba EKAA tiesiogiai.Įmonės Informacija

Kas yra EKAA?EKAA Technologija daugiausia dėmesio skiriama dizainui, projektuoja, gamybos ir pardavimo Pilna Lauko Skaitmeninio Ženklų, teikti kompleksinius sprendimus, vyriausybės, mažmeninė, Greitojo maitinimo Paslaugos, Skaitmeninė Miestų ir Viešųjų Paslaugų, transporto ir įmonėms, ir kt.

Su daugiau nei 2000 kvadratinių metrų R&D dirbtuvių ir brandus technikai, visi EKAA produktai yra sukurti mūsų komanda, su kokybės garantija.EKAA Technologija buvo sukurta 2012 metais. Mes įrengtos pažangiausių automatai ir gerai įrengtas prietaisų, LCD display & skaitmeninių ženklų gamybą, kuris gali padėti mūsų mėnesinį gamybos pajėgumus.Mes visada sutelkti dėmesį į tobulinimą ir inovacijų visų produktų.

Mes suteikiame geriausią iš lauko ekranai ir skaitmeninių ženklų technologija, su pažadu kokybė, garantija ir garantinio aptarnavimo paslaugas, pritaikytas prie savo skaitmeninio ženklų projektų.EKAA techninė komanda taip pat suteikia 24/7 online aukšto efektyvumo atsiliepimus visiems mūsų klientams.Sertifikatas DUK

1. Q: ar jūs Esate gamintojas ar prekybos kompanija?

A: Taip, mes esame gamintojas su daugiau nei 8 metų patirtis projektavimo ir eksportas.

2. Q: Kaip jūsų fabrikas padaryti dėl kokybės kontrolės?

A: Kokybė yra prioritetas.EKAA visada didelę reikšmę kokybės kontrolė nuo pat pradžios iki pat pabaigos.Mes sutelkti dėmesį į kiekvieną detalę, mūsų produktams su CE, RoHS, FCC, IC pažymėjimas ir kt.

3. Q: Kas yra jūsų paslaugas po pardavimo?

A: Paprastai mes siūlome 1 metų standartinis garantinio ir visą techninę paramą.Po 1 metų, mes galime suteikti komponentai pakeisti, jei yra kokių nors dalių, skaldytų.

4. Q: Kas yra jūsų MOQ?

A: Mes galime padėti jums gaminti prekes, remiantis bet kokį kiekį, pvz., 1pcs mėginio, 5vnt, 10vnt, 50pcs, 100vnt, 1000pcs ir kt.Paramos OEM, ODM.Mes padaryti tinkamą sprendimą pagal jūsų projektą.Kainos yra geriausios, kai urmu perkant.

5 .Q: Kokios markės ekrano naudojate?

A: Mūsų mašina naudoja "Samsung", LG, AUO ir BOE A+ LCD skydelis, kuris yra originalus importuoti.

6. Q: Ar turite savo aptvaro gamyklos?

A: Taip, mes turime savo aptvaro gamykloje, ir geriausias produktas, sprendimas, dizaino inžinierius, mes tikimės, kad suteikti jums geriausias produktas, paramos pritaikyti, OEM yra.

7. Q: jei esate ne internete, kaip galėčiau su jumis susisiekti?

A: Pls nuoroda žemiau mano kontaktinę informaciją, malonu, kad gauti savo atlikto tyrimo apie produktą.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai