Sienų Lipdukai Vaikams Kambariai Mielas Lokys ant Medžio Šakos, Mėnulis ir Žvaigždės, Vaikų Kambario Dekoracijos, Lipdukai Namų Dekoro

Sienų Lipdukai Vaikams Kambariai Mielas Lokys ant Medžio Šakos, Mėnulis ir Žvaigždės, Vaikų Kambario Dekoracijos, Lipdukai Namų Dekoro

s111570

Nauja

Yra sandėlyje

€4.23 €3.81
Vnt.

Žymos: "samsung" 65 js9000 peržiūros, "samsung" 7 2017 atveju sunku, elektrinė nagų sander eur, "samsung" 7 2018 atveju žaidimas, elektros vinių pistoletai nagų v, muqgew vaikams drabužių berniukas, nexus 7 370t plokštė, "samsung" 65 ju7000 peržiūros, pilates happy hour marškinėliai.

...............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Produkto Aprašymas:

Gaminio dydis: Dydis išdėstymas yra 33×60CM Du lokiai yra apie 23 x 22CM, plotis po koliažas-tai apie 60CM

Gaminio medžiaga: PVC

Produkto savybės: yra lipni, nereikia perkelti kino tiesiogiai pasta.Atsparus vandeniui, purvui atsparaus ir scrubproof.

Naudojimo nuorodos:

(1).Įsitikinkite, kad paviršius turi būti pritvirtintas yra lygaus paviršiaus nelygumus ir raukšles.Nereikia pritvirtinti.

(2).Pasirinkti vietą pasta valyti dulkes ir tepalas ant paviršiaus, siekiant užtikrinti, kad paviršius yra sausas ir tvarkingas.

(3).Padaryti paprasta planus pagal užsakymą įklijavimas.Žinoma, jūs galite DIY pagal savo kūrybiškumą.

(4).Įklijuokite lipduką švelniai ir nulupkite pagrindo popierius be klijuoti plėvelę.Kai klijuoti, klijuoti viduryje pirmą ir nutiesti kairės ir dešinės butas.

(5).Jei būtina koreguoti padėtį, ašara, lėtai ir vėl prijunkite jį.Latekso sienos, Mes rekomenduojame, kad geriausia vieną kartą pasta yra sėkmingas, ir ašarojimas išjungimas iš karto, gali turėti įtakos sienų dažai.Patartina pakeisti sienos lipdukas arba klijais klijai (1-2 metų) su plaukų džiovintuvu jį pašalinti, o šildymas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai