Už Tesla Model 3 2017-2019 Vairas China Vairas Apdailos Dangtelį, Automobilių Reikmenys V-Dekoratyvinis Blizgančiais

Už Tesla Model 3 2017-2019 Vairas China Vairas Apdailos Dangtelį, Automobilių Reikmenys V-Dekoratyvinis Blizgančiais

s110405

Nauja

Yra sandėlyje

€18.70 €10.10
Vnt.

Žymos: nėščia patarimai mama, fj mens golfo batai, nėščia sekso datos, piršto dangtelis žaidimai, fjr1300 arklio galios, nėščioms kelnes 2xl, cukraus granulės maggam, nėščia draudimo, nėščia greitai išgydyti.

100%Brand New

PRODUKTO FUNKCIJOS:medžiaga yra sunku, ne lengvai deformuojasi ir pertrauka, ir nėra lengva išnyks.Ne tik apsaugoti automobilį nuo įbrėžimų, bet ir padidinti ryškus vizualinį poveikį kūno ir išryškina klasės!

PRODUKTO ĮRENGIMAS:Produkto diegimas yra paprastas, tik šalinti raudonas lipdukas ant nugaros produkto įdiegti.Jūs galite įdiegti ją patys arba rasti specialistą, kad ją įdiegti.Montuodami savarankiškai, norint pasiekti geresnių rezultatų, rekomenduojama šilumos dvipusės juostos per plaukų džiovintuvas ir apšvietimo, ir tada klijuoti jį į poziciją, priklausomai nuo pastos sąlygas ir teisingą įrengimo būdas.

Už Tesla Modelis 3

Medžiaga:ABS

Spalva:Anglies Pluošto

Pakuotės Turinys:

1 x Automobilio Vairo apdaila

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai