Co2 Lazerio Pjovimo 6090 80w Ruida 6442S Valdymo Skydas Pjovimo Akrilo/Mediena/Fanera/Gumos Lakštas Lazerinis Graviravimas Mašina

Co2 Lazerio Pjovimo 6090 80w Ruida 6442S Valdymo Skydas Pjovimo Akrilo/Mediena/Fanera/Gumos Lakštas Lazerinis Graviravimas Mašina

s11027

Nauja

Yra sandėlyje

€1 694.62
Vnt.

Žymos: cnc faneros, lazeriu, faneros, co2 lazeriu įranga, 6090 cnc router, co lazeriu, lenkimo faneros lapas, cnc pjovimo akrilo lakštas, pjovimas lazeriu, medžio scrapbooking, 6090 cnc staklės, pjaustymo lenta akrilo lakštas.

Co2 Lazerio Pjovimo 6090 80w Ruida 6442S Valdymo Skydas Pjovimo Akrilo/Mediena/Fanera/Gumos Lakštas Lazerinis Graviravimas Mašina

DUK Q1. Kaip gauti labiausiai tinkama mašina ir geriausios kainos Prašome pranešti mums medžiaga norite darbo ?Kaip su juo dirbti ?Graviravimas ?Pjovimo ?Ar kitas ?Daugiausia graviravimas ir pjovimo?Koks MAX dydis yra šios medžiagos ?( ilgis ?Plotis ?Storis ?) Q2. Jei mes nežinome, kaip naudotis mašina,galite mokyti mus?Taip, mes, susisiekite su mumis taip greitai, kaip jūs gausite mašina Q3.Kaip apie jūsų aptarnavimo po pardavimo?Mes siūlome jums 24 valandas paslaugos telefonu,skype ar MSN.Q4. Kokybės Kontrolė: visą gamybos procedūros bus reguliarios kontrolės ir griežtos kokybės kontrolės.Visą mašina bus išbandyti, kad įsitikinti, kad jie gali dirbti labai gerai prieš išvežant iš gamyklos.Mūsų mašina praėjo CE Sertifikatas, atitinka Europos ir Amerikos standartas, buvo eksportuojami į daugiau nei 100 Šalių.Q5. Kiek mes jums mokėti?Susisiekite su mumis, po patvirtina, mašina ir neprivaloma dalys pagal užsakymą, mes jums nuorodą, jei norite užsisakyti.

* Didelio tikslumo tiek graviravimas ir pjovimo ne metalo medžiagos, * Vidurinis darbo dydis,neturi plataus pritaikymo. * Tiek smulkiojo verslo namuose ir perdirbimo gamykla,kaip ir meno kūriniai, "PASIDARYK pats" dizainas,vidaus apdaila * Žmogiškas dizaino, pavyzdžiui, vandens apsauga, atidarymo dangtelio apsauga Taikoma pramonės ir medžiagų mašina tinka drabužių, odos,paketas ir spausdinimo, reklamos apdailos, statybos apkalti, meno dovanos, kompiuterių siuvinėjimas, popieriaus gaminių, akrilo valdybos plastiko, artimųjų tankis valdybos ir kitų ne metalinių medžiagų pjaustymas ir graviravimas.Widly naudojamas audinys ,oda,vilna,kailis,akrilo,organinio stiklo,medinės lentos,plastikiniai,derva,gumos,bambuko produkto ir kitų ne metalinių medžiagų.

Rusija: nurodykite savo vardą ir pavardę

Į Brazilija : DHL/Fedex reikia CPF NR. ARBA bendrovės CNPJ NR.

Į Argentina : DHL/Fedex reikia CPF NR. arba bendrovės CNPJ NUMERIS ir pavadinimas

Kredito kortelė, "MoneyGram", banko pavedimu, western union", Alipay yra visos priimtos

Mes paprastai ženklo prekės už mažą kainą muitinės deklaraciją ,tačiau mes negalime guarance jokio mokesčio, nes tai priklauso nuo jūsų šalies politika, rašo mažesnę vertę, taip pat yra rizika, prašome reikia pažymėti, su prieš tai tvarka!Jei reikia parodyti tikrosios vertės ar kitos vertės, prašome leiskite mums žinoti iš anksto.

1. Importo muitais,mokesčiais ir imti

Pirkėjų sumokėti visus importo muitų, mokesčių ir imti,jei nėra specialių prašyti prieš jus, kad mes dažniausiai ženklo prekės už mažą kainą muitinės deklaraciją,tačiau mes negalime guarance jokio mokesčio, nes tai priklauso nuo jūsų šalies politika

Mes nepriimame grąžinti prekes,nes Importo muitais,mokesčiais ir įkaito gavėjas nėra įtraukti į kainą, arba laivybos mokestis .Ten mokesčiai yra pirkėjo responsibity.

2. Didelės rizikos kaina

Pristatymo DHL į Afganistaną, Burundis, Irakas, Libija, Malis, Nigeris, Sirijoje, Pietų Sultan, Jemenas,reikia mokėti didelės rizikos kaina

3. Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš perkant. 4. Mes laivas krovinius jūra, nemokamas pristatymas į savo bazę uostas savo Šalyje(Reikia jums rasti brokeris padės jums aišku, muitinės, tačiau mes nesame atsakingi už muitinės klirensas) 5. Jei norite durų iki durų paslauga, prašome susisiekti su mumis patikrinti kurjerių išlaidų už jus prieš jūsų užsakymą.Laivybos įmonių bendradarbiavome su:

1. Visi parduotų daiktų yra visiškai nauji.

2. Gavo klaidingą prekės/Nekokybiška prekė : pateikite mums savo nuotrauką ir parašyti mums per 7 dienas nuo tos dienos, kai jūs gaunate produktą.

3. Mainų punktas : pls grąžinti per 7 dienas nuo tos dienos, kai jūs gaunate produktą,pirkėjas sumoka siuntimo mokesčius.

Daiktai turi būti savo pradinę būklę, o ne dėvėti, ar pakeista.Mes nekompensuoja grąžinimas prekių.

4.Mes nepriimame atgal : jei jūs atsisakė prekių, nes importo muitais,mokesčiais ir imti

Gavę jūsų prekę, prašom palikti atsiliepimą mums, nes tai bus informuoti mus, kad gavote savo daiktus.

Jūsų teigiamus atsiliepimus ir 5 Žvaigždučių: gavę jūsų užsakymą, mes jums teigiamų atsiliepimų.

PRIEŠ suteikti Neutralų ar neigiamą atsiliepimą : pls nedelsdami susisiekite su mumis,kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai