Lininis Audinys Rustykalnym Stiliaus Drobės Audinys, Užuolaidų Staltiesė Pagalvės, Sofos Audinys "PASIDARYK pats" Siuvimo Lino ir Medvilnės Audinio Medžiagos

Lininis Audinys Rustykalnym Stiliaus Drobės Audinys, Užuolaidų Staltiesė Pagalvės, Sofos Audinys "PASIDARYK pats" Siuvimo Lino ir Medvilnės Audinio Medžiagos

s109910

Nauja

Yra sandėlyje

€2.96 €2.22
Vnt.

Žymos: amatų medžiagų dokumentus, margo kailio audinys, padengti tabl, barkcloth, audinio metras, Audinys, miršta užuolaidos, audinio kratinys, lino moterims, priedų siūti.

Nuotrauka Fone Pavadinimas: Lino, medvilnės audinio Savybės: atsparus dilimui atsparus, plotis 150cm, rankų darbo "pasidaryk pats" audinio Suitble už : progoms, pavyzdžiui, patalynės, sofa-lova, pamušalas, pagalvėlės, pagalvėlės, rankinės, staltiesės, staltiesės,apmušalai, užuolaidos.Modelis: Printed Spalva: Kaip Nuotraukoje Parodyti Dydis: žr. diagramą(supjaustyti ranka taip+-2cm paklaida) Pastaba: 1. Dėl skirtingos ekrano, tikrasis objektas gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, prašome suprasti. 2. Dėl vadovo matavimo, gali būti 1-2cm paklaida.

Apie Laivybos:

Jei bendra suma yra mažesnė nei $5, mes išsiųsti prekes per ekonomikos paketas, logistikos informaciją, tik, dainos vidaus, ir nebus jokių logistikos informacija po to, kai prekės atostogos kilmės šalyje ,jei norite naudoti anothercourier, prašome pranešti mums.Tačiau nereikia atidaryti ginčą kreipkitės!

Atsiliepimai:

1.Jei yra kokių nors problemų, su mūsų produktu jūs galite prašyti grąžinimo arba grąžinti per 7 dienas nuo gavimo dienos.Bet prašome susisiekti su klientų aptarnavimo pirma, prieš grįžtant, ar pradėti ginčų, mes stengiamės jums padėti.Ačiū!

2.Postive atsiliepimus ir penkių žvaigždučių, yra labai dėkingi, jei jūs patenkinti mūsų produktus ir paslaugas.

Ekonomikos, logistikos pakuotė transportavimo metu yra paprastai apie 60 dienas, būkite kantrūs, paprastai jis gali atvykti laiku, bet jei apsaugos laikotarpis yra ilgesnis, mes galime išplėsti apsaugos laikotarpį arba pakartotinio pristatymo ar grąžinimo, jei yra kokių nors problemų, prašome Susisiekti su mumis ir mes mielai jums padėti.Jei negaunate pakuotėje ne įprastu laiku, prašome susisiekti su mumis dėl apžiūros.

- -_- - -|-_-|-

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai