Eilių Valdymo Pulteliu Sistema GERIAUSIOS KAINOS Belaidę Klaviatūrą, Vakarienė Virtuvės Skambinkite Bell(2 ekranas+1 siųstuvas klaviatūra)

Eilių Valdymo Pulteliu Sistema GERIAUSIOS KAINOS Belaidę Klaviatūrą, Vakarienė Virtuvės Skambinkite Bell(2 ekranas+1 siųstuvas klaviatūra)

s109446

Nauja

Yra sandėlyje

€273.27
Vnt.

Žymos: lcd klaviatūra, arduino klaviatūra, skambinti, skambinkite virtuvė, arduino klaviatūra, numeris sistema, ekranas skydas, "pasidaryk pats" klaviatūra, iškvietimo sistema, klaviatūros lcd skydas.

Eilių Valdymo Pulteliu Sistema GERIAUSIOS KAINOS Belaidę Klaviatūrą, Vakarienė Virtuvės Skambinti Varpeliu

(2 ekranas+1 siųstuvas klaviatūra)

1 Set Eilių Valdymo Pulteliu Sistema, Įskaitant:

2vnt K-336 Didelis Metalinis ekranas ( Show 3-skaitmenų numeris ir parodyti 3groups skaičius tuo pačiu metu),

1pcs K-999 klaviatūra ( gali skambinti 999 asmenims )

Įžanga :

Eilių Valdymo Pulteliu Sistema yra plačiai naudojamas paslaugų srityje restoranas, viešbutis, kavinės, ligoninės, baras, kazino ir t.t.Ji susideda iš Siųstuvo Klaviatūra skaitiklis ir Ekrano, arba klientai.Klientų duoti, kad skaitiklis; Counter imtis tvarkos ir suteikti klientui Q numerį.Klientų laukti kažkur už užsakymą.Kai Užsakymas paruoštas.Pavyzdžiui No. 99 tai, kad yra pasirengęs.Counter galite paspausti 0099 + "VALDŽIA" klavišą, iš K-999 klaviatūra, siųstuvas.Tada imtuvo ekrane bus rodoma skaičius 99 ant ekrano su dingdong garso.Klientas bus matyti ekraną, skaičių ir eiti rinkti maisto.Specifikacija ekranas imtuvas K-336: 1. didelio stiprumo aliuminio lydinio korpusu, patvarus, naudojimas 2. Naudoti skaitmeninio kodo technologija ir funkcijos yra pastovus ir patikimas 3. Rodyti 3-skaitmenų numeris ir gali parodyti, 3 grupių skaičius, tuo pačiu metu. 4. Rodyti įvairių paslaugų tipas laišku (c SKAMBUČIŲ; b BILL; d GĖRIMAS) 5. Jis gali dirbti su 999pcs 1-key arba multi-klavišas skambinimo mygtukai max 6. Ji gali sutaupyti 30 skambinimas info savo ruožtu, ir taikyti pagrindinius paslaugų vietų. 7. Gerinti paslaugų lygio restoranas serverio belaidžio skambinimo sistemos

Techniniai parametrai: Darbinė įtampa: DC12V~18V Darbinė srovė: Darbinis Dažnis: 433.92 MHZ Matmenys:410*160*38mm

Specifikacija K-999 klaviatūra:

1. Didelio stiprumo ABS medžiaga padengti

2. Naudojant skaitmeninį kodą, technologija ir funkcijos yra pastovus ir patikimas

3. Ji gali skambinti 999 asmenims

4. Su įjungimo/išjungimo funkcija

5. Aiški ir Kitą funkciją

6. Gali dirbti su K-236, K-336,K-300plus, Y-650,K-400,K-403,K-302, K-336,K-200CD,K-402NR, K-2000, K-800, K-4-C, K-4-C, USB,K-4-Cblue,K-4-D, K-10 ,K-11 nuotolinio valdymo imtuvas

Techniniai parametrai:

Signalo Diapazonas: >500 m atviroje vietovėje

Darbinė įtampa: DC12V

Darbinė srovė:

Darbinis Dažnis: 433.92 mhz

Matmenys:160*118*60mm

Kiekvieną pakuotę sudaro:

1x siųstuvo klaviatūra K-999

1x maitinimo laido kištuką

1x USB laidas

Įvadas sistemos Komponentų Eilėje Valdymo Pulteliu Sistemą sudaro šios dalys: -Siųstuvas Klaviatūra K-999 -Ekranu K-336, Kaip eilių Valdymo Siųstuvas veikia Sistema Pritaikymas *Restoranas *kavinė *Maisto Teismas *Golfo ir Šalies Klubai *Klinika *Greito maisto teismas. *Sveikatingumo ir Sporto klubų: Dėmesio, Baterija imtuvas yra su baterija.Ir kai laivybos kompanija keliose šalyse uždrausti laivybos produktą su baterija.Jei taip, mes galime išimti baterijos.Prašome patvirtinkite su mumis apie siuntimo informacija iki išvykimo.Pasinaudoti iš mūsų eilių Valdymo Pulteliu Sistema: 1) Revoliucinis produktas padidinti darbuotojų efektyvumą, mažesnės darbo sąnaudos. 2) Paprastas, bet elegantiškas, vertė už pinigus. 3) Klientas nereikia šaukti ar bangų rankas skambinti padavėjų, gerinti klientų vertinama paslauga. 4) užtikrina patogią atmosferą.Mūsų Paslaugos 1. Atsakyti jūsų užklausa per 24 darbo valandas. 2. Patyrę štabų atsakyti į visus jūsų klausimus, profesionaliai ir laisvai kalbėti anglų kalba. 3. Pritaikytas dizainas yra prieinama.OEM yra sveikintina. 4. Išskirtinis ir unikalus sprendimas gali būti suteikiama su mūsų klientų jūsų mūsų kvalifikuoti ir profesionalūs inžinieriai ir darbuotojai. 5. Specialių nuolaidų ir apsauga pardavimų srityje, su sąlyga, kad jūsų platintojas. 6. Tai geriausias produktų ir dizaino asmeninį elementus mūsų klientams.

Jei jus domina bet kuris iš mūsų eilių Valdymo Pulteliu Sistemos , prašome nedvejodami susisiekite su manimi.Aš atsakyti į jums 24 valandas, ačiū!

Kuo daugiau sistema gali jums reikės:

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai