Automobilių Oro Kondicionavimo sistema Šaldalas Šaldymo Agentas R-134A netoksiškas Transporto priemonių Šaldymo Vandens Filtro keitimas

Automobilių Oro Kondicionavimo sistema Šaldalas Šaldymo Agentas R-134A netoksiškas Transporto priemonių Šaldymo Vandens Filtro keitimas

s109140

Nauja

Yra sandėlyje

€12.07 €8.69
Vnt.

Žymos: cilindrų jutiklis, 40mm antgalis, adapteris r12 ir r134a, jeep alyvos slėgis, 134a šaldymo, hidrauliniai žiedas, "pasidaryk pats" aukšta įtampa, kuro slėgio daviklis nissan, bmw kompresorius, pjezoelektriniai slėgio daviklis.

Savybės:

1. Šaldymo efektas yra geras.Į R134a automobilių oro kondicionieriai specialios šaldymo turi grynumas per 99.9%, ir aušinimo greitis yra greitas ir poveikis yra puikus.

2. Produkto efektyvumas yra stabili, vientisa, sandariai uždaryti ir sandari.

3. Ekologiškas, jis gali apsaugoti juo šaldymo sistemą nuo korozijos ir nedaro jokios žalos ozono sluoksniui aplinka.

4. Plataus pritaikymo galimybių, tinka daugelio tipų šaldymo sistemų rinkoje.

5. Saugus, ne toksiškas, ne korozinis, jis yra saugus šaltnešis.

Parametrai:

Turinys:CH2FCF3

Grynumas:99% arba daugiau

Vandens kiekis: 0.005% arba mažiau

Rūgšties kiekis:0.0001% arba mažiau

grynasis svoris: apie 250g

Tinkamumo laikas: 3 metus

Užpildymo metodas:

1: Pildyti šaltnešio iš mažo slėgio pabaigos, paleisti variklį, įjunkite oro kondicionierius, ir naudoti jį, kai šaltnešis yra nepakankamas (aušalo bakelis yra vertikaliai).

2: Po siurbimo, nereikia atidaryti oro kondicionierius, tiesiogiai pridėti skystas šaltnešis iš aukšto slėgio pabaigos, tinka pirmosios injekcijos šaltnešio į šaldymo sistema (aušalo bakelis aukštyn kojom).

Pildymas veiksmus:

1. Išleidimo sniego:

1 sniego skaitiklis rankinis vožtuvas yra uždarytas, raudona atitinka aukšto slėgio vamzdis, mėlyna atitinka žemo slėgio vamzdis; 2 atidaryti sniego skaitiklis rankinis vožtuvas, sniego automobilio oro kondicionierius yra visiškai išsikrovusi.

2. Siurbimo ir nuotėkio aptikimo:

1 sniego skaitiklis yra prijungti prie dulkių siurblio, pradėti vakuuminis siurblys, po 10 minučių veikimo, uždaryti rankinis vožtuvas ir dulkių siurblys; 2 patikrinkite, ar sistema nutekėjimas; 3 pridėti šaldytų aliejus, atsižvelgiant į nuostolius.

3. Pridėti produktą:

1 Paleiskite variklį, pasukite oro kondicionierius su šalčiausias valstybės, orapūtės, turėtų diferencijuoti didelės spartos; 2 sniego skaitiklis yra prijungtas prie gaminio bakas, viršuje adata butelio atidarytuvas yra pasuko žemyn, pradurti buteliuko burną, antpirštis iš karto pasisuka į viršų; 3 išleidimo sniego sunkiųjų oro, arti ultra-aukšto slėgio rankinis vožtuvas, atidarykite žemo slėgio rankinis vožtuvas; 4 sniego butelis stovi vertikaliai, todėl, kad sniegas patenka oro kondicionavimo sistemos, valstybės, dujos; 5 uždaryti žemo slėgio rankinis vožtuvas, pašalinti butelis, žingsnis 2 -5 Užpildyti kitą butelį, galiausiai pašalinti sniegą žiūrėti ir vėl prijunkite visus dangčiai ir dangteliai.

Atsargumo priemonės:

1. Nelaikykite vietoje, kur virš 40 °C, venkite tiesioginių saulės spindulių.

2. Traukti žemo slėgio pusėje žarna tiesiogiai.

3. Nereikia suplakti jar sunku.

4. Jei produkto patenka į akis arba purslų ant odos, nuplauti su daug vandens.

5. Ne degina ir griebiasi tuščias bakas vietoje, korozinių dujų.Tuščias bakas negali būti pakartotinai naudojamas.

6. Šis produktas skirtas tik profesionalams.

7. Šaltnešio butelis burna M14 sriegiu, reikia naudoti M14 sriegiu kamščiatraukis papildyti vamzdelis, 1 / 2ACME kamščiatraukis papildymo vamzdis nėra.

Sąrašas:

1*šaldymo

• Visi daiktai bus išsiųsti per 2 darbo dienas po apmokėjimo ištrinamas.• Visi daiktai bus išsiųsti elektroniniu Paštu, kuri paprastai vyksta 15-35 dienų atvykti.• Tarptautinės laivybos ir reikalauja daugiau sudėtingų laivybos procedūras (pvz., abiejų šalių muitinės, tranzito stočių ir pan.), taip pat bus efektas daug veiksnių, pvz., atostogų, oro sąlygas ir pan., taigi ji tikriausiai užtrukti ilgiau laiko savo daiktus atvykti į galutinę paskirties vietą.Dėkojame už jūsų supratimą šiuo klausimu.• Importo muitų, pridėtinės vertės mokesčiai ir kiti mokesčiai, nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šalies Pristatymo Laikas(Naudojant Post Oro Paštu)

Apmokėjimas :

• Priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT, Banko pavedimu , QIWI Piniginės, WebMoney , Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.• Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas nuo nutarties• Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

• Klientų atsiliepimai yra labai svarbus mums.• Palikite 1 minutę susisiekti su mumis PRIEŠ išvykdamas blogų atsiliepimų, mes išspręsti problemą teigiamai ir daryti viską, ką galime, kad esate patenkintas• jei yra problema su jūsų pirkti.Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Mūsų darbo laikas :- 9:00-18:00 (GMT +8) pirmadienį-penktadienį - 8:30 iki 12:30 (GMT +8) SaturdayAnd mūsų tarnyba nedirba sekmadieniais ir valstybinių švenčių dienomis (Kinija)atsiprašome už pavėluotą atsakymą per holidaysOur Misijų:1. Eksportuoti aukštos kokybės prekės iš rytų konkurencingą kainą jums.2. Dirbti su klientais, siekiant sukurti savo verslą .3. Siekiant padidinti mūsų tarptautinės pirkėjo, pelningumą ir konkurencingumą.Grįžk greičiau, ir aplankyti mus dar kartą!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai