Sunkiųjų arklių spalvos impresionistų rankų darbo aliejumi ant drobės, dekoratyvinis dažymas, skirtą Kambarį Namuose Apdaila

Sunkiųjų arklių spalvos impresionistų rankų darbo aliejumi ant drobės, dekoratyvinis dažymas, skirtą Kambarį Namuose Apdaila

s109035

Nauja

Yra sandėlyje

€33.91
Vnt.

Žymos: atveju huawei p20 pro metai, bosas hugog gerard butler, fotoaparatas 40 m naktinio matymo, bosas katana peržiūros forume, mercedes c180 2010 m. modelis, pigus apatinis trikotažas singapūras, mobiliojo telefono dėklas j 8 rožinė, plokštės benz smart, atveju huawei p20 pro pora.

100% Handpaint!

Produkto Specifikacija

Dydis) už užsakymą dydis susisiekite su mumis!Žiniasklaida), drobė ,Aliejus, 100% handpaint Rėmelis)Be Rėmelio.kaina aliejaus tapybai tik !Paketas)Valcavimo jį su vamzdeliu, apsaugotas burbulo Plėvelės,moistureproof, anti-drabužiai, stabdžių slėgį.

Custom naftos tapyba

1 ) Žinomų tapybos 2) Šeimos nuotraukos, 3 ) Jūsų portretas nuotraukas 4 ) Savo augintinio nuotraukas 5 ) Fotografija 6 ) Visos mėgstamą paveikslą stilius buvo realizmas,abstraktus,ornamentas,modernios,klasikinės,parodymas ir pan.mes naudojame gero aliejaus medžiagų, dažų ant drobės.1 žingsnis.Jūs atsiųskite mums foto į dažai, kartu su specifikacija ir ypatingų pageidavimų 2 žingsnis.Mes siūlome kainos citata tapybos ant drobės .Jūs visapusiškai mokėjimo Saulesvilos.lt tada mes pradedant tapyba 3 žingsnis.Tapyba yra baigtas per dvi savaites, Mes atsiųsime jums nuotrauka baigė tapybos jūsų peržiūros ir patvirtinimo.Kas yra dydžių paveikslų? 20X25CM , 30X40CM, 40X50CM, 50X60CM , 60X90CM, 60X120CM, 76X102CM, 90X120CM, 100X100CM 120X180CM, ir Jūs galite prašyti kitų specialių dydžio.

Pakavimas

Kaip jūs pack paveikslai? 1)Tapyba be rėmo:Drobės paveikslai yra susukti kruopščiai ir supakuotas į plastikinį vamzdį taip, kad tai saugios laivybos oru. 2) Dažymas su rėmu:Įrėminti paveikslai bus supakuoti pagal gofruotas popierius kartoninė dėžutė su kampe apsauga.Visi mūsų Naftos Tapyba per profesionalus menininkas, taip pat mes teikiame aukštos kokybės produkcijos nuotraukas, jūsų patvirtinimas prieš laivybos, todėl kokybę garantuojame. 100% rankomis dažyti!Jūsų pasitenkinimas yra mūsų didžiausias noras.Jei jūs nepatenkinti savo pirkiniu, tiesiog rašykite mums bet kuriuo metu ,siekiant pagerinti mūsų ateities darbams.Dėkojame už jūsų bendradarbiavimą.

Atsiliepimai

Savo teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai