Naujas 1pc Kampas gręžimo pratęstas areštas už Elektros įrankiais, Oro priemonė 1.5-10mm

Naujas 1pc Kampas gręžimo pratęstas areštas už Elektros įrankiais, Oro priemonė 1.5-10mm

s108980

Nauja

Yra sandėlyje

€12.71
Vnt.

Žymos: dremel lankstus velenas, dantų rotacinis įrankis, dremel medienos, 6mm lankstus velenas, gręžimo veleno, įrankis dremel medienos, dremel makita, plastikiniai švitriniu popieriumi, dc maitinimo įrankis, bitų rinkinys dremel.

Gręžimo patalpoms, sunku pasiekti.Chuck talpa 1/16" su 3/8", 10 mm keyless chuck Greitis: 6000RPM.Sukimo momentas: 18NM Korpusas: aliuminio Įrankio medžiaga guolių fromed plienas Guoliai: 3 rutulinis guolis ir 1 ritininis guolis Tai angle drill attachment tinka bet kokiam 3/8" elektros arba oro gręžimo ir yra puikus patekti į ankštose vietose.Su lengvas ir kompaktiškas dizainas, tai patogus gręžimo priedą idealiai tinka gręžimo kabelis kelius tarp smeigės ir sijų.Puikus įrankis do-it-meistras ir profesionalus panašūs!Prisitvirtina prie bet 3/8" elektros arba oro gręžimo Rutulinių guolių, velenų paramos Idealiai tinka gręžimo kabelis kelius tarp smeigės ir sijų Lengvas, kompaktiškas dizainas Supakuota: 1 * Gręžimo pratęstas įrankis

Mokėjimo Terminai:

Mes priimame tik sąlyginio Deponavimo Ir PP .

Saugumo sumetimais, mes tik laivas užsakymus, pristatymo adresą, kurį patvirtino, su sąlyginio Deponavimo.

Pristatymas:

1.Sąlygų Siunta:

Prieš užsakant prašome susisiekti su mumis ir patvirtinti jūsų pageidaujamas vežimo būdas.Prekės yra vežamos tik po to, kai mokėjimas patvirtino, sąlyginio Deponavimo.

2.Laivybos Įmonėms:

Jei jums reikia pagalbos pasirenkant greitas ir patikimas pristatymas bendrovė, prašome susisiekti su mumis tiesiogiai ir mes padarysime viską, kad padėtų.

Atsiliepimai:

Klientų pasitenkinimas yra labai svarbus mums.Jeigu esate patenkinti prekes galite užsisakyti, prašome palikti atsiliepimus.

Jei nesate patenkinti prekes galite užsisakyti, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį.Galime dirbti kartu, siekiant išspręsti bet kokius ginčus.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai