1.5 colių Dvigubi Būdas Pneumatinio Siurblio Diafragma BML-40 Sudėtinės Mašina

1.5 colių Dvigubi Būdas Pneumatinio Siurblio Diafragma BML-40 Sudėtinės Mašina

s1083

Nauja

Yra sandėlyje

€326.38
Vnt.

Žymos: klijai siurblys, mini dulkių siurblys, dulkių siurblys, mini dulkių siurblys, 12v diafragma siurblys, aukštos pressur siurblys, Siurblio Diafragma, oro siurblio diafragma, diafragma mini siurblys, maisto siurblys.

Du kartus Būdu, aukšto slėgio siurblio diafragma BML-40

Aprašymas

Pneumatinio siurblio diafragma yra naujas perdavimo mašiną, kuri yra naujausias romanas rūšies siurblys.Suslėgto oro energijos šaltinis, jį galima naudoti bet ėsdinantis skystis, skystis, dalelių, didelio klampumo, lengva nepastovi, degių, labai nuodingas skystis.

Yra keturi medžiagų Pneumatinio Siurblio Diafragma: plastikiniai, aliuminio lydinio, ketaus ir nerūdijančio plieno.Diafragma siurblys bus priimti įvairių medžiagų, tokių kaip Buna-N gumos, Chlorprenas gumos, fluororubber, PTFE, pasak įvairių skysčių ir patenkinti klientų poreikius.Visų rūšių ypatinga proga; naudoti siurbimo vidutinio bendrojo siurblys negali padaryti.Ir tai yra pelnas patenkintas poveikį.

Taigi pirmiau minėtus požymius, kad pneumatinis siurblys valdomas, toks siurblys yra palaipsniui įsiveržė į kitas siurblys rinkoje, kai ji gimė, ir apima dalį.Pavyzdžiui, tapybos, keramikos pramonė, spausdinimo pramonė, pneumatinis siurblys turi absoliučią dominuojančia padėtimi.

Funkcijos, Nes tai yra naudojant oro galia, diafragma siurblys ne šilumos ir gaminti kibirkščių; tinka naudoti degios ir sprogios aplinkos.Naudoti PTFE diafragma, gali būti naudojamas chemines savybes gana lakus skystis, ėsdinantis terpėje.Diafragma Siurblys gali siurbti dalelių skysčio; skystis gali būti gabenamas siurblio diafragma yra plati, klampa nuo mažo iki didelio, nuo corrosive liquid, kad klampus skystis.Siurblio diafragma yra mažas, lengvas ir lengvai judėti.

Panaudota

Vandens rašalo spausdinimo mašina, giliaspaudės, fleksografinę ir sudėtiniai klijų aparatas ir skystis dalelių,visų rūšių ciklas " degiųjų skysčių tiekimo sistema.

BML-40A1: Aliuminio lydinio, Pastatytas gumos diafragma,Tinka ne koroziniai skysčiai.BML-40A2: Aliuminio lydinio, Pastatytas Gumos ir PTFE Diafragma,Tinka corrosive liquid.BML-40D1: stiprusis ketus, Pastatytas Gumos Diafragma,Tinka ne koroziniai skysčiai.BML-40D2: stiprusis ketus, Pastatytas Gumos ir PTFE Diafragma,Tinka corrosive liquid.BML-40P: PP plastiko, Pastatytas PTFE Diafragma.

JEI ne corrosive liquid: Gumos Diafragma * 2 vnt/komplektas

JEI corrosive liquid: Gumos Diafragma * 2 gabalus ir PTFE Diafragma *2/set

Labai svarbu !!

1, maloniai Prašome palikti galiojantį el. pašto adresą ir telefono numerį, kad mums lengviau susisiekti laiku.

2, Prašome nurodyti deklaruotos muitinės vertės, jei jūs patvirtinate užsakymą,

jei ne,mes bus paskelbti pačiu užsakymo vertė.

3.Importuotas Muitai yra dėl Pirkėjo Sąskaitą.

Apie laivybos:

1.Mes pristatymo paketus per 3~7 darbo dienų po apmokėjimo gavimo.

2.Išreikšti per DHL, " FedEx,TNT,EMS,UPS ir Po Singapūras.

Jei jums reikia, kad laivas savo kelią,prašome susisiekti su mumis.

Apie mokėjimą: 1. Mokėti Saulesvilos.lt sąlyginio Deponavimo per kredito kortelę . 2. Arba kitas mokėjimo terminas: Paypal, Western Union, (Prašome maloniai susisiekite su mumis, norėdami gauti sąskaitą.)

Apie atsiliepimą:

1. Jei gauti sklypas atminkite, kad patvirtintumėte savo priėmimo į mus ir parašykite komentarą, kad būtų labai dėkingi! 2. Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo plėtros, jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums.Jis tiesiog jus 30 sekundžių.Jūsų daugiau teigiamų atsiliepimų yra labai dėkingi. 3. Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą mums.Mes suteiksime mūsų geriausias paslaugas su jums išspręsti visas problemas.Labai ačiū !

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai