Atminties Putų Pagalvės, Ergonomiškas Lovos Pagalvę Lėtai Rikošetas Pagalvę Miegui Kaklo Skausmo, Miego & Knarkimas Sveikatos Priežiūros EK-Naujas

Atminties Putų Pagalvės, Ergonomiškas Lovos Pagalvę Lėtai Rikošetas Pagalvę Miegui Kaklo Skausmo, Miego & Knarkimas Sveikatos Priežiūros EK-Naujas

s107740

Nauja

Yra sandėlyje

€20.47 €13.72
Vnt.

Žymos: cleaner cpap, njpw, rodyklių kulka, cpap ventiliatorius, sveikatos, Bule, kulka liemenė, cpap nešiojamų, kulka įrodymas liemenė, cpap kaukės.

Atminties Putų Pagalvės, Ergonomiškas Lovos Pagalvę Lėtai Rikošetas Pagalvę Miegui Kaklo Skausmo EK-Naujas Punktas Specifikacija:

Savybės:

1.Aukštos kokybės pagalvė miegui, Lėtai rikošetas Atminties Putos.

2. Ergonomiškai sukurta pagalvė puikiai palaiko ir derina savo galvos, kaklo, pečių ir nugaros, suteikti jums aukštos kokybės miego.

3.Naudoja lėtai-atoveiksmio atminties putos, kaip jos branduolys, mažinantį jūsų kaklo ir pečių skausmas ir padėti jums miega gerai.

4.Orui ir odos draugiškas.Tuo tarpu ji priima šilumai išsklaidyti technologijų, kurios galėtų jus sausas ir kietas.

5.Gera dovana nėščiai moteriai, tėvai, draugai, ir tt.

Specifikacija:

Dydis: 30x50+10/7cm

Pagalvės aukštis: 10.1-15cm

Įdarui: atminties putos

Skelbimas:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva gal šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos spalvos.

Prašome leisti 5-30mm skiriasi dėl rankinis matavimas.

Komplektą Sudaro:

1 x Pagalvė

1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas.Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Grąžinamosios išmokos: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas.Kai prašote grąžinti pinigus,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie prekybos ir Dropshipping: didmeninė, mes pasistengsime suteikti nuolaidą arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?: Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai