Automobilio Lipdukas Kontūro Painiavos Juostelės 106" 86 VITZ VIOS Vinilo Šoninės Durys lipdukai ZC822

Automobilio Lipdukas Kontūro Painiavos Juostelės 106" 86 VITZ VIOS Vinilo Šoninės Durys lipdukai ZC822

s107279

Nauja

Yra sandėlyje

€21.18 €18.01
Vnt.

Žymos: juostele juostelės, toyota vitz yaris, toyota vitz nsp 130 šviesos, pusė toyota vitz, toyota vitz nsp 135, toyota yaris jungiklis, ritė toyota vitz, toyota vitz, vitz, cle " toyota vitz.

Aprašymas

100% Brand new

Plaunamas ir saugus automobilių plovykla

2vnt,vienas kairėje pusėje,viena dešinėje pusėje Atrodo kaip parodyta paveikslėlyje.Šių atrodys nuostabus!Šie lipdukai prilimpa prie bet kokio lygaus, švaraus, sauso paviršiaus ir būna padengtas perdavimo juosta diegimo labai lengva!Instrukcijos yra įtrauktos.

Žiūrėkite nuotraukas, spalvų pasirinkimą ir įtraukti savo pasirinkimą pažymi skyriuje jūsų mokėjimo arba rašykite man, jūsų pasirinkta spalva kaip greitai, kaip jūs mokate.Jei jokia kita spalva žymi, ji bus siunčiama, kaip parodyta paveikslėlyje.

PASTABA: Tam tikros spalvos išnyks (Nuo šešių mėnesių ), pvz.: raudona,skaistalai,švelni rožinė,oranžinė, geltona,violetinė.Prašome pasirinkti spalvą, kruopščiai,ačiū.

Šiuos lipdukus reikia klijuoti prie bet kokio lygaus, švaraus paviršiaus.Šie lipdukai būna padengtas perdavimo juosta, kad montavimas labai paprastas.Tiesiog nuplėškite nugarėlę, taikyti decal sklandžiai, švarus paviršius, paspauskite tvirtai lipdukas, tada pašalinti perdavimo juosta.Lipdukai yra ne spausdinamas, jie yra iškirpti iš vinilo.Nėra žinių apie šiuos lipdukus.Spalvos dalis yra tik dalis, kuri yra lipdukas.

Teisė būdas pašalinti nugaros.

Laivybos laikas:

Paprastai, šis klausimas bus išsiųsti per 3 darbo dieną po apmokėjimo, išvalytas.Pristatymo Laikas apytiksl. 10 - 18 darbo dienų, dauguma JAV / JK / AS vietų.

Šalis

Maždaug.Pristatymo laikas

Jungtinės Amerikos Valstijos / Jungtinė Karalystė / Australija

10-18 darbo dienas

Kanada

10-21 darbo dienas

Brazilija / Pietų Amerikoje

gali užtrukti iki 5-6 savaičių, nes griežtai Pasirinktinį Patikrinimą

Italija / Prancūzija / Ispanija / Vokietija/ Rytų Europa

gali užtrukti iki 5-6 savaičių, nes griežtai Pasirinktinį Patikrinimą

Tarptautinės Pirkėjai – Atkreipkite Dėmesį:

1.Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

2.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

3.Tai yra spec. užsakymą prekės iš Japonijos, Korėjos, Honkongo ar kitose užsienio platintojai, kurie gali būti maždaug. 2-3 savaites pristatymo.

Prekybos Gaires:

1.Nes Ebay yra mokama pirkinių svetainėje, prašome įsitikinkite, kad jūs tikrai norite pirkti prekę, prieš jums pateikti kainos pasiūlymą, kad šiame aukcione.Visi sandoriai yra galutiniai.Ne-mokamas laimėtojui bus pranešta, kad "Ebay";

2. Elektroniniu Paštu bus teikiama konkurso laimėtojas, įskaitant mūsų kontaktinę informaciją, mokėjimo ir siunta.Prašome atsakyti mums, gavę mūsų laišką.Ir mes norėtume susisiekti su jumis, jei jūs neturite laiko atsakyti per 7 dienas;

3. Prašome pasirūpinti jūsų mokėjimą per 2 dienas nuo aukciono ir apmokėjimas turi būti gautas per 7 dienas po beveik aukcione;

4. Kai gausite paketą, atlikite patikrinimą prieš deliveryman, ir nereikia sutikti siunta, kai jūs ją rasti sugadinti.Ir tuojau pat susisiekite su mumis, kad siekiant pateikti ieškinį dėl žalos atlyginimą iš laivybos kompanijos.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai