CLOOCL Naujausias Happy Halloween Užtrauktukas Hoodies 3D Spausdinimo Berniukas Mergaitė Vaikams su Gobtuvu Atsitiktinis Mados Harajuku Streetwear Rudenį Viršūnės

CLOOCL Naujausias Happy Halloween Užtrauktukas Hoodies 3D Spausdinimo Berniukas Mergaitė Vaikams su Gobtuvu Atsitiktinis Mados Harajuku Streetwear Rudenį Viršūnės

s10726

Nauja

Yra sandėlyje

€30.10 €19.57
Vnt.

Žymos: verpimo golden hammer, spinnerbait suvilioti nikel, verpimo doyuy puikus, verpimo žvejybos 27 24, verpimui ritės 521 10bb, verpimo šviesos 8 gramų, r9 270 aušinimo 040 mah, verpimo lazdele 2 f 28 cm, rožinė hoodie jogger rinkinys.

Sveiki atvykę į mano parduotuvę

Šeimos Įrengtas Mielas Užtrauktukas Hoodies Berniukas Mergaitė 3D Spausdinimo Vaikų Užtrauktukas Hoodie Palaidinukė Harajuku Streetwear Vaikai Viršūnes Pastaba:

DYDIS: Mūsų produktas yra Azijos dydį!Ne MUMS / Euro dydžio !!Prašome pasirinkti 1-2 Didesnį dydį!Mūsų gaminiai yra vaikų drabužius.Suaugusieji prašome būti atsargūs, kad būtų tvarka.Ačiū.Spalva: Kaip parodyta nuotraukoje (Tikrasis klausimas bus atrodo taip pat, kaip paveikslėlyje, tačiau gali būti šiek tiek kinta spalvos dėl apšvietimo efektas nuotraukoje, ar pasiūlymo teikėjo ekrano nustatymas)

Medžiaga Pastaba: Visi mūsų produktai yra pagaminti iš Poliesterio ir Spandex,(90%Poliesteris,10%Spandex).Ne medvilnės.taigi, aš tikiuosi, jūs galite suprasti.

Modelis Pastaba: nuotrauka spausdinama ant abiejų pusių, Paprastai atgal toks pat kaip priekyje.Interjero produktas yra balta.Mes turime savo gamyklos pardavimo tiesiogiai gamykla,Mes paramos lašas laivybos, didmeninė ir klientų užsakymus, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei jus domina, mes padarysime jums geriausia.

, Laivybos:

1. Prekės bus išsiųstos per 1-3 darbo dienas po to, kai mes patikrinti jūsų mokėjimą.Prašome leiskite man žinoti, per 1-2 dienas, jūsų adresas yra teisingas.

2. Prieš užsakant prašome susisiekti su mumis ir patvirtinti jūsų pageidaujamas vežimo būdas.Mes laivas elementus per China Post oro paštu,EMS,DHL.Paprastai, Express pristatymas metodas, pavyzdžiui, EMS,DHL paprastai trunka 5-7 darbo dienas.Kinija Post paprastai trunka nuo 10 iki 25 darbo dienų.

3. Dėl sudėtingos tarptautinės logistikos,laiko švaistymas muitinės klirensas,Taigi, prašome palaukti, kantriai, kai jums nereikia gauti savo pozicijos dėl laiko.Jei jums nereikia gauti elementą, per trisdešimt dienų, prašome susisiekti su mumis, ir tada man bus padėti jums sekti jį.

Mūsų paslaugos:

1. Mes siūlome aukštos kokybės produktas.

2. Jei norite pirkti didelio kiekio, prašome siųsti laišką į mus, pasiūlysime jums geriausią kainą!

3. Prašome įsitikinkite, kad jūsų vardą, adresą, pašto kodą, ir pan., teisinga ir išsami.

4. Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes stengiamės, išspręsti problemas ir, kad esate patenkintas.Dėkojame už susisiekti su gamesalor!

5. Jei esate patenkintas savo produktus ir paslaugas, prašome pateikti mums teigiamus atsiliepimus.Būkite tikri, mes bus daryti tą patį.

RM14155112702427289

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai