Kalėdų Eglutė Sijonas 50 colių Baltos ir Juodos spalvos Pledas Buffalo Dukart Sluoksnių Medžio Sijonas už Kalėdų Dekoracijos

Kalėdų Eglutė Sijonas 50 colių Baltos ir Juodos spalvos Pledas Buffalo Dukart Sluoksnių Medžio Sijonas už Kalėdų Dekoracijos

s107093

Nauja

Yra sandėlyje

€25.03
Vnt.

Žymos: buffalo pledas, pentagram sijonas, patikrinkite, mini sijonas, aukštos mini sijonas, buffalo pledas kalėdų eglutė sijonas, didelis medis sijonas, petti sijonas, klubo juosmens, blackpink sijonas, buffalo kalėdų.

PLEDAS PYNIMAS DIZAINAS: Klasikinis baltos ir juodos buffalo patikrinti medžio sijonas Eiti su tradiciškai puošia ir įnoringas dirbtinės Kalėdų eglutės.

Trys peteliškės " atidarymo metu užtikrinti medžio sijonas aplink ir vietą, pavyzdžiui, suknelę, po Kalėdų eglute.

KAIMIŠKAS & ŠVENČIŲ.Pareikšti atostogų žavesio su dvigubo sluoksnio medžio sijonas, kad kaimiškas jaukus Kalėdų jausmą.Dvigubo sluoksnio pamušalas, stiprus & patvarus.Baltos spalvos nėrinių dekoras.Puikus apdailos Paspauskite pagal jūsų Kalėdų eglutė už metus į priekį.

Medžio sijonas yra mašina galima skalbti,bet jums būtų geriau pasirinkti natūralių oro džiovinimo, o ne išleisti jį į džiovinimo mašina,

127cm didelio dydžio.Puikiai tinka bet kokio dydžio medį, iš 5 inche mažų 7 inche dideli medžiai, iš tradiciškai papuoštas įnoringas dirbtinės Kalėdų eglutės.

Produkto informacija:

Pavadinimas: Kalėdų Eglutė Sijonas

Spalva:pilka + balta + juoda

Medžiaga:medvilnė audinio

Dydis:127cm

Pakuotės Turinys:

1x Kalėdų Eglutė Sijonas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai