Naujausias modelis 110V/220VAC Sunkiųjų automobilių Statymo Bumas Barjeras, Automatinė Užtvara Vartai opener stovėjimo barjeras

Naujausias modelis 110V/220VAC Sunkiųjų automobilių Statymo Bumas Barjeras, Automatinė Užtvara Vartai opener stovėjimo barjeras

s10707

Nauja

Yra sandėlyje

€309.42
Vnt.

Žymos: nuotolinio sūpynės vartai opener, maitinimo rtu5035, dinamo sūpynės vartai opener, 1 sūpynės vartai opener, gsm relay rtu5034, mini sūpynės vartai opener, pereiti rtu5035, relė rtu5024 wdc, gsm relay rtu5025 2018, pramonės sūpynės vartai opener.

Naujausias modelis 110V/220VAC Sunkiųjų automobilių Statymo Bumas Barjeras, Automatinė Užtvara Vartai opener stovėjimo barjeras

Ačiū pirkti 2-os kartos brushless barjeras vartus iš KINGJOIN .Šis produktas priima naujausią pelėsių dizaino technologija, pelėsių die-casting gamybos technologija, brushless greičio kontrolės technologijos, ir gali būti greitai sukeisti, noclutch dizainas , daugiau patikimos kokybės ir patogiau naudoti.Judėjimo priima dviejų etapų sliekinių pavarų transmis a ir lenktas rankinis rankos trijų nuorodų struktūrą, ir tūpimo strypas yra greitas ir stabilus.Lengva priežiūra ir ilgą tarnavimo laiką .

Kokia spalva jums reikia, susisiekite su pardavėju.Numatytasis siunta yra pilka.

Savybės:

1. Vadovo atleidimo įtaisą veikti barjerą, kai maitinimą.

2. Variklio aušinimo ventiliatorius, siekiant išvengti per didelio šildymo galimybė

3. Automatinis reversas kai barjeras bumas atitinka trukdo

4. Auto uždarymo realizavimas per meniu nustatymus valdymo skydelyje

5. Sąsajos infraraudonųjų spindulių photocells, linijos detektorių, kortelių skaitytuvai, bilietų automatų, rankinis jungiklis (vielos kontrolė), šviesoforo

6. RS485 Ryšio Modulis yra suderinamas

Techniniai duomenys:

1. Darbinė temperatūra:-40~+75 laipsnių celsijaus.

2.Galia: 220V±10%, 110V±10%, 50/60HZ

3.Nominali galia: 80W

4.Santykinė drėgmė: ≤90%

5.Nuotolinio valdymo atstumas: ≥30m

6.Net svoris: 56kgs

7.Greitis: 1S, 3S, 6S

8.Apsaugos Klasė: IP54

Aukštos kokybės judėjimo ir važiuoklės,Daugiau, priedai, kontaktiniai pardavėjas.Techninė pagalba, didmeninės prekybos agentas pardavėjo kontaktai

Klausimas: Kodėl verta rinktis Didelio Greičio Barjerą Vartų?

A: 1. Didelio Greičio Barjerą Vartų priima speciali mašina core, sūpynės toli bumas turėtojas ir boom.Šis barjeras vartų veikia dideliu greičiu, bet stabiliai.Važiavimo laikas apie 1 sekundę.Jis gali būti naudojamas greitkelių rinkliavos.

2. Didelio Greičio Barjerą Vartų naudoja sūpynės toli bumas laikiklį.Bumas yra iš savininko, kai jis nukentėjo, kuris apsaugo barjeras core ir prailginti gyvenimą barjero.

3. Didelio Greičio Barjerą Vartų naudoja pirmos kartos variklis.Ji yra stabili ir ilgą tarnavimo laiką, veiklos, veikia 3 mln. kartų.Jo korpusas yra pagamintas iš cinkuoto plieno, su 1,5 mm storio, ir dažyti, taip, kad kliūtis gali būti naudojamas durų ir lauko.

4. Barjero core yra ypatingas ir pagrindinės dalys yra aliuminio lydinio lieti.Barjero vartai bus automatiškai atvirkštinio kai bumas atitinka obstrukcija.Barjero gerai dirba su infraraudonųjų spindulių photocells, ciklo indikatoriai, bumas bus automatiškai pakilti, kai jis atitinka pėsčiųjų ir transporto priemonių.Vadovo atleidimo įtaisas gali veikti barjerą, kai dingus elektrai.

Q: Kodėl barjerą bumas būtų atidaroma automatiškai?

Prašome patikrinti, ar ribinis jungiklis yra teisingoje padėtyje; jei ne, prašome nustatyti ribinis Jungiklis.Žr. paskutinį puslapį Barjeras Vartai Vadovas.Arba galite nustatyti reguliavimo varžtas.Ir paskutinis žingsnis yra patikrinti intensyvumas pavasarį.

Q: Kas nuotolinio valdymo atstumas?

A: paprastai, dauguma 418 nuotolinio valdymo pultas gali padengti 100 metrų, tačiau ji nėra saugi ir stabili kontrolės barjeras vartus iš 100 metrų atstumu.mes rekomenduoja naudoti nuotolinio valdymo pulto per 30 metrų, arba 50 metrų.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai