NAUJAS !!!! 3.2 MM SIJONAS VIELOS ICE BLUE-2017 NAUJAS-5M-3.2 MM SIJONAS vielos/Welted Vielos/EL viela + Didelis ryškumas

NAUJAS !!!! 3.2 MM SIJONAS VIELOS ICE BLUE-2017 NAUJAS-5M-3.2 MM SIJONAS vielos/Welted Vielos/EL viela + Didelis ryškumas

s106567

Nauja

Yra sandėlyje

€10.60
Vnt.

Žymos: vyrai poliarizuotos šviesos, moccasin baby "hermes", iwarch silikono juosta, mini usb kabelis 80 cm, sy8208bqnc schema, vasaros paletė ruda, mini usb kabelis usb 3, vyrai paprastą šuolis kostiumas, lg stiliaus telefonas atvejų.

pradėti

pabaiga

Gamyklos Tiesioginio Pardavimo Parduotuvėje.

Sveiki tyrimo už didelius užsakymus, kaina gali būti palankesnės.

Pakavimo Sąrašas: 3.2 MM sijonas viela-ICE BLUE 5M-30M galimybė be inverterio.

EL (ELEKTROLIUMINESCENCINIAI) LAIDAI yra antros kartos šviesos.

Specifikacijos: atsparus Vandeniui,energijos taupymo,bet kokio ilgio gali būti sumažinti, ir gali būti sulenkta į bet kokių formų,ji yra minkšta šviesa jokios žalos akims.ilgas tarnavimo laikas,dešimt spalvų yra su skirtingo skersmens.Programos:Sweing drabužiai/jeans/krepšiai tiesiog rasti savo kelią, jį naudoti ,nuostabu.Klientų Satisfication:

Prašome hestiate susisiekite su manimi, jei turite kokių nors klausimų ar rūpesčių, prieš ar po jūsų pirkimo.Esu pasiryžusi savo 100% satisfication.

Grąžinimo Politika:

Jei norite keistis elementus gavote, Prašome susisiekti su manimi per 14 dienų nuo gavimo jūsų užsakymą.ir jums turėtų mokėti papildomus mokesčius, patirtos ir daiktų, kuriuos grąžinti, turėtų būti laikomi savo pradinę padėtį.

Atsiliepimai:

Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą apie mane, jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų.Ačiū.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai