Fanyuan baltos, rožinės mados vasaros naujus batus moteris platformos pleištai atsitiktinis batai patogūs sandalai moterims, natūralios odos batai

Fanyuan baltos, rožinės mados vasaros naujus batus moteris platformos pleištai atsitiktinis batai patogūs sandalai moterims, natūralios odos batai

s106224

Nauja

Yra sandėlyje

€82.22 €57.55
Vnt.

Žymos: sporto žibintai 2009 benz, citroen cactus c4 kaina, striukė odos mergaičių 12, laisvos moters džinsinio audinio kelnės, oromed žiūrėti kw10 strqp, greita originalas, orozime dantų pasta šunims, šešiakampe sienos lempos rgb, kubos grandinės choker mens.

(Pls pasirinkti dydį pagal jūsų pėdų ilgio ir pasirinkti vieną ar dvi dydis didelis, jei pėda yra plati, ar kelties yra didesnis.)

JAV dydis 4= EUR 34 = basos pėdos kulno iki kojų apie 22 cm

US dydis 5= 35 EUR = basos pėdos kulno iki kojų apie 22.5 cm

US dydis 6= EUR 36 = basos pėdos kulno iki kojų apie 23 cm

US dydis 6.5= 37 EUR = basos pėdos kulno iki kojų apie 23.5 cm

US dydis 7.5= EUR 38 = basos pėdos kulno iki kojų apie 24 cm

US dydis 8.5= EUR 39 = basos pėdos kulno iki kojų apie 24,5 cm

US dydis 9= 40 EUR = basos pėdos kulno iki kojų apie 25 cm

US dydis 9.5= 41 EUR = basos pėdos kulno iki kojų apie 25,5 cm

US dydis 10= EUR 42 = basos pėdos kulno iki kojų apie 26 cm

US dydis 10.5= EUR 43 = basos pėdos kulno iki kojų apie 26.5 cm

Dropship ir didmeninės kad pirkėjas:

1. jūs galite parsisiųsti paveikslėlį iš mūsų parduotuvės parodyti savo klientams arba įkelti į savo parduotuvę parduoti.

Jei jūs yra, kad iš jūsų custonmers,prašome užsisakyti mūsų parduotuvėje tiesiogiai ir užpildyti savo custonmers'right adresą ir pasirinkti teisingą laivybos būdas,mes patikrinti, bei batų ir išsiųsti .

3. mes turime visus stilius moterų batai kinijoje ,čia negalima rodyti juos visiškai.Taigi, jeigu jūs norite parduoti kokie batai ,kinija, jūs galite susisiekti su mumis pirmą ,ir siųsti nuotrauką į mus,galbūt aš galiu duoti jums Priimtiną kainą.apmokėjimas:

Mes priimami visi apmokėjimo Saulesvilos.lt metodas.Visi mokėjimai atliekami Saulesvilos.lt yra tvarkomi Alipay.

Vežimą:

Mes išsiunčiamos per 1-5 dienas , po mokėjimo yra patvirtinta platforma.Įprastą pristatymo laiką:

Atsiliepimai:

1. Kai jūs turite batus ir satisfacted tai ,prašau, duokite man penkias žvaigždes ir rodo tam tikrą Realybės šou į atsiliepimus ,tai suteikia mums geriausią Paramą.ačiū labai!

2 .Jei turiu batus, nelabai patenkinti,nesvarbu, kokios priežastis, sukelti,, palikite mums žinutę laiku ,jei jūsų problema ,mes jums padėsime rasti geras būdas išspręsti problemą ,jei mūsų problema ,nesijaudinkite ,ir Atsakingas pardavėjas,galiu įsitikinęs, kad mes galime jums padėti išspręsti šią problemą gerai ,ir jums buvo laiminga apsipirkimo metu .

'

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai