Vestuvių papuošimas/ Apvalios Formos, 3 Pakopų Tortas Stovi Atostogų

Vestuvių papuošimas/ Apvalios Formos, 3 Pakopų Tortas Stovi Atostogų

s106088

Nauja

Yra sandėlyje

€36.45
Vnt.

Žymos: ispudingai e12 sparno, didmeninė porų plaukų, didmeninė atidaryti abaja, kardashian necklases, didmeninė slaugytojų bžūp, iphone 6 nermal atveju, skoda baterija rankovės, neckl nėrinių papuošalai, vape baterija wrap 27.

3 Pakopų Akrilo Kristalų Vestuvių Taurės Tortas Stovi Bokštas

Aprašymas: nėra jokių klijų ar kitų fiksavimui.Kraštus akrilas yra visiškai aiškūs ir poliruoti.Kiekvieną dalį stendas buvo tiksliai iškirpti ir apdailinti.Gali būti imtasi ne tik, nuplauti ir saugomi away dar kartą.Stovas ateina butas supakuoti ir užtrunka tik keletą minučių, kad surinkti.

Multi Tikslas: Šis stendas, gali būti naudojamas kaip 3, 2 lygio stendas (pavyzdžiai) stendas gali būti padalinta į keletą mažesnių stovi, jei reikia.Idealiai tinka vestuvėms ir šventėms, už taurė pyragai ir bufeto, maisto. - Stovo bus surengti apie 20-30 puodelis pyragaičiai (priklausomai nuo dydžio taurė pyragai naudojamas.

Bendras Dydis: visas dydis: Ilgis 250mm(10inches) * Plotis 250mm(10 cm) * Height212mm(8.35 cm) Storis: 4mm Lazdele ramstis dydis : Skersmuo 25mm(0.98 col.) x Aukštis 100mm(4 cm) Plokštės dydis: 1-oji Pakopa: Dia 150mm(6 cm) ; 2 Pakopa: Dia 200 mm(8 colių) ; 3 Pakopa: Dia 250mm(10 colių)

Sembly Vadovas:

Pirmas Žingsnis:

Antras Žingsnis:

Trečias Žingsnis:

Paketo Duomenys:

Dovana:

mes atsiųsime a keychain, c oaster, vieno akrilo keksiukų stovas arba cukraus shaker kaip dovana(Atsitiktinai siųsti vieną).

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai