15CM E Serijos E0306 VE0306 Vielos Rėmelis Vamzdžių izoliacinės Izoliuoti gnybtai Jungtis, laidus pajungti 25 vienetų RAUDONA/JUODA

15CM E Serijos E0306 VE0306 Vielos Rėmelis Vamzdžių izoliacinės Izoliuoti gnybtai Jungtis, laidus pajungti 25 vienetų RAUDONA/JUODA

s106071

Nauja

Yra sandėlyje

€2.63
Vnt.

Žymos: 24awg terminalas, e0308, ferrul, terminalo patarimas, fiksavimo terminalo vielos, 6mm2 rėmelis, fiksavimo rinkinys, kontaktai crimp, patarimas vielos, awg terminalas.

15CM E0306 Vamzdžių izoliacinės Izoliuoti gnybtai 0.3MM2 Kabelį, Laidą Jungtis, laidus pajungti 50PCS RAUDONA/JUODA

Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO

Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas po užsakymo

Jei negalite patikrinti, kai aukciono uždaryti iš karto,prašome laukia kelias minutes ir Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas.

laivybos visame pasaulyje (Išskyrus atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas turi sutapti su jūsų pristatymo adresą.

PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokesčių.

Jūs turite 14 dienų susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 14 dienų, tai laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

Mes grąžinsime visą savo monney, gavusi elementą į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti po to, kai abi Pirkėjo ir Pardavėjo atšaukti operaciją iš Saulesvilos.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

Vienerių metų Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai turi 3 mėnesių garantija.

Sugedę daiktai turi būti nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.Mes ne remonto ar keitimo punktai, kurių garantinis laikas pasibaigęs,.

Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl Saulesvilos.lt!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai