Medinė Dėlionė, stalo Žaidimas, Dėžutė Klasikinis Kauliukai Valdybos Žaislas Vaikams, Vaikams Uždaryti Langą Kauliukai Žaidimas Kalėdų Šeimai Šalis Didmeninės

Medinė Dėlionė, stalo Žaidimas, Dėžutė Klasikinis Kauliukai Valdybos Žaislas Vaikams, Vaikams Uždaryti Langą Kauliukai Žaidimas Kalėdų Šeimai Šalis Didmeninės

s1045

Nauja

Yra sandėlyje

€10.50 €6.93
Vnt.

Žymos: medinės dėžės ekranas, mediniai karoliukai pažymėjimas, vestuvių lauke pažymėjimas, pop žaidimas duomenys, suaugusiųjų stalo žaidimas duomenys, laiškas medinėje dėžutėje, stalo žaidimas veiksmų skaičiai, medinis langas mokesčiai, ps žaidimo duomenys, medinės pašto dėžutės.

LENGVAI ir ĮDOMUS įvairaus AMŽIAUS žmonėms - Jis yra lengva žaisti ir įdomus.Tai gali būti žaidžiamas su nuo 2 iki 4 žaidėjų ir pateikti valandų pramogų!

OOTDTY

PUIKI MOKYMOSI PRIEMONĖ - priemonė, skirta mokymui pagrindinių papildymai, subtractions, multiplications ir/arba skyriai vaikams.

KLASIKINIS ŠEIMOS ŽAIDIMAS - populiarus žaidimas, žaidžiamas visame pasaulyje, šiandien.Tai paprastas žaidimas suteiks valandų įdomus su savo šeima/draugais!

Aukščiausios KOKYBĖS, Pagamintas iš kieto šilą ir matavimo 8.9 x 8.9 į x1.57in

DOVANA VAIKAMS - Tai medinė skaičių stalo žaidimas žaislas yra puiki dovana jūsų draugams, šeimos nariams ir vaikams.Jis yra idealus ir kūrybingi gimtadienio dovana ar Kalėdų dovanos vaikams, berniukams ir mergaitėms.

Techniniai duomenys:

Būklė: 100% Visiškai Naujas

Medžiaga: Gryna rąstai

Spalva: Žalia

Dydis: apytiksl. 22,5 x 22.5 x1.5 cm/8.9 x 8.9 į x1.57in

Pakuotė:

1 x Medinės Skaičius Valdyba

2 x Kauliukus

Pastaba:

1. Prašome leisti 0-2cm paklaida dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.Prašome atkreipti realus, kaip standartas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai