Amanda Novias Užsakymą Balta Brangioji Vestuvių Stebėjimo Princesė Kamuolys Suknelė

Amanda Novias Užsakymą Balta Brangioji Vestuvių Stebėjimo Princesė Kamuolys Suknelė

s104000

Nauja

Yra sandėlyje

€389.11
Vnt.

Žymos: hw752035p drone baterija, hwawei kompiuterio nešiojamieji kompiuteriai, hwawei p20 atveju pro akis, hwawei p10 lite gamepad, hwawi modemo maršrutizatoriaus wifi, huyndai santa fe rankena, huyndai ix25 daugiaformačių, huyndai ioniq galerijos, hx6072 h6063 sonic priežiūra.

Sveiki atvykę į mūsų gamykloje.mes pažadame jums naudoti geriausios kokybės audinių, kad jūsų suknelė!Aukštos kokybės yra mūsų tikslas!

1.Modelis Šou.

Amanda Novias Užsakymą Balta Brangioji Vestuvių Stebėjimo Princesė Kamuolys Suknelė

Iki liemenė mes įdėti 13-15 vnt kaulus, tai yra naudinga formuoti savo kūną,ir ten turi aukštos kokybės bulit-in liemenėlė.ši liemenėlė dirželis mes naudojame, yra plotis, ji yra 7cm.taip, kad suknelė nustatyti bei savo kūną.

2. Kaip išmatuoti.

1).Stardand Dydis:

2).Pagal užsakymą pagaminti Dydis:

žemiau paveikslėlyje gali pasakyti, kaip matuoti.jei jūs turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis.

Prašome Užpildyti Formą:(vestuvių suknelė dydis)

(1)Krūtinė:__

(2)Liemuo:__

(3)Klubo:__

(4)Iš Tuščiavidurio Grindų per krūtinė su batai:__

(5)petys į Petį:__

Jei suknelė turi dirželį, ar rankovės,mes vis dar reikia kitų dydis:(jei jūs nežinote, kaip priemonė, prašome susisiekti su mumis.)

(6)Armseye:__

(7)Bicepso:__

(8)Peties, kad Krūtinė:__

Norėdami išvengti dydis problemų,mes rekomenduojame jums padaryti nėriniai atgal,jei norite, kad užtrauktukas,prašome priemonė aiškiai.ačiū!

3.Spalvų Paletę .

tai satino spalvų paletę,jei jūsų vestuvių suknelė yra ne iš satino,prašome susisiekti su mumis ir patvirtinti spalva,ačiū!

4.Suknelė išsamiai parodyti.

Tokia yra mūsų nekilnojamojo mėginio suknelė informacijos šou.mes naudojame tik aukščiausios kokybės audiniai rinkoje, kad jūsų suknelės.mes teikiame aukščiausios kokybės vestuvių suknelės.Jei jums reikia specialių reikalavimų, jūs galite susisiekti su mumis .Būti nemokamai į mus,jūs gausite vestuvių suknelė svajojate apie !!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai