2017 Veikia Kelnės Patogiai liesas Sportas Antblauzdžiai Mallas Veikia Mujer sporto Salė antblauzdžiai mergaitėms naudotis ziajać Sweatpants

2017 Veikia Kelnės Patogiai liesas Sportas Antblauzdžiai Mallas Veikia Mujer sporto Salė antblauzdžiai mergaitėms naudotis ziajać Sweatpants

s103306

Nauja

Yra sandėlyje

€10.60 €9.01
Vnt.

Žymos: suspausti ziajać, kojos vyrai, sporto kelnių moterims, žmogaus akies, sporto salė kojos, Atsitiktinis moterų, suspausti vyrai, suspausti ziajać vyrai, sportas, moterys, Jocelyn "Katrina".

Pirkėjas Pranešimas 1.Esame sąžiningi parduotuvė,jei jūs negalite gauti sklype per 60 dienų,pls susisiekti su mumis pirmą ,mes išplėsti pristatymo laikas už jus.Pls nereikia atidaryti ginčo sprendimo nepasitarę su mumis!jei turite problemų prekę, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralus arba neigiamų atsiliepimų, mes padarysime viską, kad išspręsti šią problemą už jus.

2.Jeigu jūs esate didmenininkas ar dorp laivybos pardavėjas,Mes suteiksime jums gera kaina, kaip įmanoma, kaip mes galime.

3.Rusijos draugas ,jums reikia palikti savo vardą, pavardę ir adresą, kad ,stenkitės ne gauti sklypą.

Dydis:

S/M : Liemens 59cm, Hip-72CM-105CM, Ilgis 83 cm, rekomenduojame 40-55KG L/XL : Liemuo 65cm, Hip-76CM-110CM, Ilgis 84 cm, rekomenduojame 55-67KG Savybės: Su quick dry , elastinga,kvėpuojanti, prakaito funkcija audinio , Kad jums patogiau, kai sporto veiklos yra labiau tobula..

Paslaugos 1. Jūsų pasitenkinimas Mūsų tikslas. 2. Esame pasiryžę pasiūlyti savo klientams saugiausias ir lengviausias pirkimo patirtį. 3. Mes jums siūlome naujausius dizaino, su daug įvairių stilių ir spalvų, visiems jūsų poreikiams.

Siuntos Mes išsiųsti prekes per 7 darbo dienas, gavus sistema patvirtina mokėjimą. 1. Kinija Paštu Oro Paštas: 10-60 dienų įprastomis sąlygomis( darbymetis,blogas oras, bus nedelsiant) 2. Mes siūlome Express, bet klientas turėtų mokėti už taxs Muitų,Tokios, kaip DHL,ePacket,e-EMS, (Jei yra mokesčių klausimą,prašome bendradarbiauti su custom,mes jums žemai vertės paketą aviod jį sumažinti, tai už jus) grąžinimo politika: 1. Susisiekite su mumis ir siųsti mums nuotraukas, jei yra kokių nors problemų, Mes siūlome 100% patenkinti jūsų pirkti 2. Jeigu jums netinka elementą, galite ją grąžinti, ir jums reikia mokėti už pašto grįžti 3. Diffrences spalva gali būti dėl įvairių priežasčių, tokių kaip spalva, refleksijos skirtingų monitorių, apšvietimas, fonas ir t.t.atsiliepimų:

Prašome don ' t leave us neigiamų atsiliepimų, jei esate nepatenkinti mūsų produktai ar paslaugos,

prašome susisiekti su mumis problemoms spręsti, visų pirma, mes išspręsti problemą ir suteikti jums patenkinti sprendimas,

Labai ačiū!!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai