Krabų Pliušinis Lėlės Stambūs, Įdaryti Gyvūnų, Žaislų, su dideliais Nagais ir Užtrauktukas 50cm Minkšta Pagalvėlė Apdailos Dovana Namų Vaikai LBV

Krabų Pliušinis Lėlės Stambūs, Įdaryti Gyvūnų, Žaislų, su dideliais Nagais ir Užtrauktukas 50cm Minkšta Pagalvėlė Apdailos Dovana Namų Vaikai LBV

s10126

Nauja

Yra sandėlyje

€28.31 €20.95
Vnt.

Žymos: krabų pav., pliušinis užtrauktukas, krabų pliušas, žaislas su užtrauktuku, krabų iškamša, vonios krabų žaislas, žaislas užtrauktukas, krabų pliušinis žaislas, pliušinis žaislas su užtrauktuku, krabų lėlės.

Krabų Pliušinis Lėlės Stambūs, Įdaryti Gyvūnų, Žaislų, su dideliais Nagais ir Užtrauktukas 50cm Minkšta Pagalvėlė Apdailos Dovana Namų Vaikai LBV Aprašymas:

Savybės:

1. Paraiška - Šis produktas tinka Papuošalai, Dovana, Pagalvė.Mūsų pliušas gyvūnams yra puikus tiems, kurie ieško naujų huggable geriausias draugas!

2. Instrukcija - valymo tokių trumpų pliušas gyvūnams, nuvalykite paviršių su šaltu vandeniu ir įdėti jį į saulę po plovimo, siekiant užtikrinti, kad trumpas pliušinis yra purus.Taip pat galite išpakuokite užtrauktuką ir išimkite užpildymo pakeitimo.

3. Medžiaga - Šis produktas yra pagamintas iš aukštos kokybės pliušas ir žemyn medvilnės, ir yra visiškai užpildyta.Nebijo gniaužimas.Nėra lengva deformuoti gerą atsparumą.Ji turi sandariai sriegiu pusėje, kurios funkcijos nėra lengva gaminti medvilnės!

4. Puiki Dovana - Puikiai tinka siunčiant kas nors jums labai rūpi, kaip dovaną.Vaikams ir suaugusiems, šie žaislai yra puikus prisiglausti su lova ar jus bendrovės, kai jūs prigulti ant sofos!

5. Dizainas - Tai džiugu krabų pliušinis lėlės yra gerai suprojektuoti su dideliais nagais.Noriu nauja įmonė, šiuo šaltą žiemą?Vežtis jį namo tada!Visi būtų visi patinka!

Skelbimas:

1. Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.

2. Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Aprašymas:

Medžiaga: pliušas, žemyn medvilnės

Dydis: 50cm

Baterija: Ne

Spalva/Stilius: Kaip parodyta paveikslėlyje

Naudojimas: Papuošalai, Dovana, Pagalvės, Vaikams Rinkinį Sudaro:

1 x Krabų Pliušinis Lėlės

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai