Belaidžio "Bluetooth" laisvų Rankų įranga Silikono Atveju Penkerių gabalas "Bluetooth" Padengti Apsaugine Apsauginį kiautą, Airpods Ausines Pro U5N8

Belaidžio "Bluetooth" laisvų Rankų įranga Silikono Atveju Penkerių gabalas "Bluetooth" Padengti Apsaugine Apsauginį kiautą, Airpods Ausines Pro U5N8

s100356

Nauja

Yra sandėlyje

€2.48 €1.64
Vnt.

Žymos: megztinis vaikai firminių, galaxy s9 atveju rožinė, aukso augalų krepšelio, aukso grandinės pistoletas, deco temą karuselė, color nagų gelio nuogas, lazerio kryžius kh 3020, megztinis mokyklos katė, manukau mall filmai.

Aprašymas:

Specialiųjų: Suteikia pilną apsaugą jūsų prietaise.Aukščiausios smūgį absorbuojančiu dizainas, apsaugoti savo ausinių korpusas iš nešvarus, guzas ir sunkiai, užkirsti kelią abrase.

Patvarus: Pagaminta iš aplinkai nekenksmingų medicininės kokybės silikono, minkštos tekstūros, ne deformuoti, ir siūlo puikus sukibimas.

Geras pasirinkimas: Mados, bet paprastas stilius tinka ir atitinka jūsų ausinės dėžutė puikiai.Itin plonas ir dažniausiai naudojamas saugus ir slim būdas atlikti savo prietaiso.

Medžiaga: Silikonas

Techniniai duomenys:

100%Kokybės Telefonas Padengti

Lengva naudoti

Spalva: kaip paveikslėlyje

Taikoma produktus: airpods pro

Pakuotė:

1* apsauginis dangtelis

1* karabinai

1* anti-prarasti lynas

1* sagties

1* ausinių maišelis

Gerbiami pirkėjas,Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.Jūs galite susisiekti su mumis ir gauti daugiau informacijos apie prekių .Jei jums reikia daugiau šią prekę ,jūs galite susisiekti su mumis.mes jums mūsų geriausias kainos.Palikite savo pranešimą!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai