Skaitmeninis LCD Staliuko Vernier Suportas 150mm/6inch Elektroninių Vernier Suportai

Skaitmeninis LCD Staliuko Vernier Suportas 150mm/6inch Elektroninių Vernier Suportai

s10017

Nauja

Yra sandėlyje

€3.36 €2.38
Vnt.

Žymos: eletronic skaitmeninis suportas, kūgio formos skaitmeninės suportas, suportas koja, dideli suportai, shubler, calip, v suportai, vernier calip, elektroninis skaitmeninis suportas 200, specialių suportai.

Skaitmeninis LCD Staliuko Vernier Suportas 150mm/6inch Elektroninių Vernier Suportai Savybės: Matavimo Intervalas: nuo 0,01 mm iki 150mm/ 0.001 colių 6inch.mm/inch konversijos jungiklis, nulio kalibravimas jungiklis, patogus valdymas.Vidaus, išorės ir aukščio matmenys gali būti lengvai ir tiksliai išmatuotas.Lengvai skaitomas LCD ekranas.Techniniai duomenys: Įrenginio Tipas: Skaitmeninis Vernier Suportas Matavimo Intervalas: nuo 0,01 mm iki 150mm/ 0.001 colių 6inch Rezoliucija: 0,1 mm/ 0.01 į Tikslumas: ± 0.01 mm/ 0.01 colių Galia: SR44/LR44 1.5 V baterijos (neįtraukta) Spalva: Juoda komplektą Sudaro: 1x Skaitmeninis Vernier Suportas (Nr. mažmeninės pakuotės)

Dėmesio 1.Jei norite įdėti daug, kad didmeninės ar reikia užsakyti kelis elementus, prašome nedvejodami susisiekite su mumis,mes galime pasiūlyti jums tam tikrą nuolaidą. 2.Prašome patvirtinti savo adresą atidžiai, kai jūs padarysite užsakymą.Mes atsiųsime jums produktų iš karto po apmokėjimo gavimo. 3.Prekės yra vežamos iš Kinijos, naudojant oro paštu. 4.Prašome įsitikinkite, kad jums skaityti visą aprašymą ir sutinkate, kad operacijos prieš perkant. 5.Mes esame priklausomi nuo mūsų reputaciją ir klientų pasitenkinimą, kad pavyks.Todėl jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums.Prašome palikite gerų atsiliepimų, kad su mumis, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas. 6.Mums rūpi mūsų vertingų klientų,ir visada bus padaryti viską, siekiant padėti jums. 7.Prašome suteikti mums galimybę išspręsti bet kokią problemą.Mes suprantame, rūpesčių ir nusivylimų, jūsų gali turėti,ir padarysime viską, kad problemoms spręsti. 8.Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą atsiliepimą arba atidarant bet kokį ginčą svetainėje.Mes padėsime jums išspręsti problemą.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai