Moteris Seksualus Apatinis Trikotažas Tuščiaviduriai Kelnaitės Ruožas T Kelnes Skaidrų Perlų Masažas Atvira Tarpkojo Pagundai Nėrinių Diržas Kelnės

Moteris Seksualus Apatinis Trikotažas Tuščiaviduriai Kelnaitės Ruožas T Kelnes Skaidrų Perlų Masažas Atvira Tarpkojo Pagundai Nėrinių Diržas Kelnės

s10005

Nauja

Yra sandėlyje

€4.23 €3.38
Vnt.

Žymos: padengti bijūnas redmi 6, alyvos aušinimo adapteris, žaidimo ekrano nitro, kryžiaus sporto krepšys vyrai, jask daniels plakatas, neklaužada liemenėlė kelnaitės, kostiumas užšaldyti kūdikių, kryžiaus silicio formos, hp pro 8715 spausdintuvą.

Savybės: ➤Atvira tarpkojo, Karštas ir seksualus. ➤Nėrinių pagunda,Itin plonas ir sexy ➤Pearl masažas stimuliuoja G tašką. ➤Pora flirtuoti, skirtingą patirtį. ➤Kaip puiki dovana sau ar savo meilužio.Specifikacijos: ➤Medžiagų:Nailono ir Spandex. ➤Spalva:Raudona, Balta, Violetinė, Pilka, Rožinė, Mėlyna. ➤Dydis:Vienas dydis, Geros elastingumą. ➤Pakuotė: Privatumo pakuotės Pastaba: Vandens temperatūra iki 40 laipsnių, geriausia nusiplauti rankas,netrinkite sunku,nėra baliklio ir geležies, Pakabinti, kad išdžiūtų.Apie DYDĮ:

Audiniai iš įvairių medžiagų turi skirtingus elastingumo, todėl skirtingų stilių paties dydžio, turės šiek tiek skiriasi plytelių dydžio.Dėkojame už jūsų supratimą.

Apie siuntas -mes laivas užsakymus per 3 dienas po gauto mokėjimo, mes laivo į nurodytą adresą.prašome įsitikinkite, kad jūsų vardas ir adresas yra TEISINGAS ar contack mus visus pakeitė adresą prieš užsakymą.Rusijos klientams atminkite, kad palikti savo pilną pavadinimą seding adresą.Apie laivybos -laivybos laikas paprastai reikia apie 25--50 darbo dienų, iki Cainiao Super Ekonomiką. -Jei jūs norite, kad jis labai greitai,galite pasirinkti Saulesvilos.lt Standartinis Pristatymas ar kitiems,ir už tai mokėti. -Jei jūsų prekės nėra atvyko laiku, prašome susisiekti su mumis.Atsiliepimų apie Jūsų atsiliepimai yra LABAI svarbus mums! -Prašome pateikti mums PENKIŲ ŽVAIGŽDUČIŲ jei esate patenkinti šį pirkimą.Jei nesate visiškai patenkinti produktas ar paslauga,prašau ----susisiekite su mumis pirmą kartą.Mes esame čia, kad klausytis savo komentarus ir išspręsti problemą. -Kokių nors Klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes pasistengsime atsakyti per 24 valandas.Ačiū ir nuoširdžiausi linkėjimai!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai