8 jaunatis sidabro kosmetikos teptukai

8 jaunatis sidabro kosmetikos teptukai

s100028

Nauja

Yra sandėlyje

€12.10 €8.71
Vnt.

Žymos: ekologiškos kosmetikos teptukai, "dior" kosmetikos teptukai, scourer kosmetikos teptukai, kosmetinis teptukas vibro, aristokratų kosmetikos šepetėlių, kosmetinis teptukas sulankstomas, ulta kosmetikos šepetėlių, pro kosmetikos teptukai, kosmetikos šepečių dėžės, matinio kosmetikos šepetėlių.

Produkto Pavadinimas: 8 mėnesienos sidabras make-up nustatyti šepetėliai

Prekės svoris: 1. OPP krepšys: 100g / set 2. Su mažų sidabro užtrauktukas krepšys: 190g / set & nbsp;

Specifikacijos: 1. OPP袋:18.5*8*3CM 2. Su mažų sidabro užtrauktukas krepšys: 22 * 11 * 3cm & nbsp; & nbsp;

Medžiaga: Pluošto vilna / aliuminio vamzdis / medinė rankena.

Šaltinis prekes: daug spot prekių pristatymas tą pačią dieną.

Aprašymas: Medžio rankena,8 skirtingos formos galva, tinka akimis, skaistalai, pagrindas, akių šešėliai, antakių, lūpų, likutinė milteliai, ir veido makiažo naudoti!Superfine dirbtiniai plaukai!Lengvas, patogus, profesionalus!

Pastaba: jei pirkėjas visus klausimus, gavęs prekes, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba.Mes ją išspręsti už jus, kad jūs galite nusipirkti patogiai ir jį naudoti saugiai.

[Kaip Pasirinkti Kosmetikos Šepetėlių]

1. Teptuku pageidautina, pagaminti iš natūralių plaukų, nes gamtos šepetys yra minkšta ir elastinga, jaučiasi kontakto su oda, ir yra lengva klijuoti dalelės, dažymas natūraliai.Nors sintetinis teptukas yra gana sklandžiai, tai nėra lengva tolygiai teptuku miltelių dalelių.

2. Šereliai turi būti minkšti, lygūs, tvirti ir visiškai, ir nėra lengva nukristi.Rankena taip pat turėtų būti lengva naudoti.

3. Renkantis šepetėlį, jūs galite pajusti savo elastingumą ranka, arba paspauskite teptuku tiesiai ant stalo viršų, ir geros kokybės teptuku plaukai bus apskrito platinimas be tarpų.

4. valyti šepetėliu ir atgal kelis kartus ant nugaros, rankos.aukščiausios kategorijos yra tas, kurio ne teptuku nukristi.

5. Metodas nustatyti autentiškumą šeriai yra išpūsti karšto oro plaukų džiovintuvas šeriai, ir gyvūnų šerius, kurie lieka pirminė būsena yra gyvūnų šeriai, o šeriai, kurie yra garbanotas yra dirbtiniai pluoštai.

Kaip valyti makiažas šepetys

1. Galite pasirinkti specialų brush cleaner arba naudoti švelnų skalbimo produkto (pvz., kūdikių šampūno ir pan.) valymas.Naudojant brush cleaner, išspausti vieną juanių monetos dydžio valikliu kiekvieną kartą, ir taikyti jį į drėgnas šepetėlis, patrinti švelniai, ir tada nuplaukite su šaltu vandeniu.

2. Niekada plauti su vilna.

3. Po valymo, švelniai paspauskite šereliai su audinio, popieriaus ar kosmetikos medvilnės leisti drėgmės ištekėti greitai.Nepamirškite pasukti šeriai, kurie gali būti laisvi struktūrą ir net depiliacija.

4. Po kontroliuoti drėgmės kiekį, pakabinti makiažo šepetėliu ir tegul šepetys plaukams išdžiūti natūraliai žemyn.Nenaudokite orapūtės smūgis karšto arba atskleisti saulės norėdami išvengti medžiagos.

Kaip laikyti makiažas šepečiai

1. Labiausiai makiažo markių, bus įrengta atitinkančios makiažo maišeliai, kurie taip pat gali būti perkamos atsižvelgiant į jų kiekį ir specifikacijas.Paprastai maži makiažas krepšiai tinka saugoti trumpa rankena šepečiai ar kelionių šepetėliai, kurie yra dažniausiai naudojamas; didieji tinka saugoti profesionalūs makiažo teptukai.

2. Tai geriau įdėkite šepetėliu galva į makiažo kasetę, jei jis nebus naudojamas kartu.Ilga rankena šepetys yra paprasta naudoti, tačiau nepatogu nešiotis.Jūs galite taip pat pridėti trumpą dideliu šepečiu pagal dydį kosmetikos krepšys.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai